Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dezastru natural în Australia: Mii de hectare de mangrove au murit de SETE

Publicat:

Mii de hectare de mangrove "au murit de sete" in nordul extrem al Australiei, acesta fiind cel mai important fenomen de acest gen atribuit schimbarilor climaterice inregistrat vreodata, au atras atentia marti cercetatorii, informeaza AFP.Aproximativ 7.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un dinte de diavol tasmanian, printre descoperirile facute intr-un sit din Australia. Specia a disparut de pe continent in urma cu mii de ani

13:35, 17.04.2024 - Arheologii care lucreaza la situl de la defileul Juukan, situat in vestul Australiei si distrus de compania Rio Tinto in 2020, au dezgropat mai multe obiecte importante, printre care si un dinte provenind de la un diavol tasmanian, specie care a disparut pe continent in urma cu 3.000 de ani.

Furtuna Nelson face dezastru in Europa. Patru oameni au murit in ultimele ore. Ce șanse sunt sa afecteze Romania

22:10, 29.03.2024 - Furtuna Nelson a aparut in Europa și face dezastru intr-o mulțime de locuri. Pana in acest moment, patru oameni au murit, dupa ce s-au inecat in valurile uriașe. Autoritațile se așteapta ca numarul victimelor sa creasca. Iata ce șanse sunt sa vina și in Romania.

Australia s-a calificat in turul al treilea al preliminariilor asiatice ale CM 2026

15:55, 26.03.2024 - Selectionata de fotbal a Australiei si-a asigurat calificarea in faza a treia a preliminariilor asiatice ale Cupei Mondiale din 2026, dupa ce a invins nationala Libanului cu scorul de 5-0 (1-0), marti, la Canberra, transmite EFE, potrivit Agerpres. Socceroos, dirijati de selectionerul Graham Arnold,…

10 hectare parjolite intr-o localitate din județul Cluj / Dezastru ecologic provocat de incendiile de vegetație

07:30, 25.03.2024 - In cursul zilei de sambata 23 martie, au ars mai multe hectare de pașune in comuna Capusul Mare din judetul Cluj. Focul a parjolit efectiv mai multe dealuri din localitatea Dumbrava si a ajuns pana in zona impadurita. 

Formula 1: Cascada de incidente in calificarile din Australia - Alexander Albon a ieșit cel mai șifonat

10:50, 22.03.2024 - Lando Norris (McLaren) a fost cel mai rapid in prima sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu de Formula 1 al Australiei, care a fost marcata de ieșirea in decor a lui Alexander Albon.

Un mire a murit in timpul petrecerii de logodna, dupa ce a cazut și s-a taiat la gat

10:31, 12.03.2024 - Un barbat din Marea Britanie, care a emigrat in Australia pentru a deveni ofițer de poliție, a murit dupa ce a cazut și s-a taiat la gat in timpul petrecerii pentru logodna sa, relateaza BBC. 

VIDEO. Liderii ASEAN participa la o recepție cu premierul Australiei

17:55, 05.03.2024 - Liderii ASEAN (Asociația Națiunilor din Asia de Sud-Est) au fost intampinați oficial marți, 4 martie, la summitul special ASEAN-Australia de catre prim-ministrul Anthony Albanese. Australia gazduiește summitul ASEAN, care marcheaza cea de-a 50-a aniversare a legaturilor sale cu blocul, in contextul…

In citeva zile incendiile in Australia au distrus mai multe locuințe

05:46, 26.02.2024 - Prim-ministrul Australiei, Anthony Albanese, a promis duminica sa ofere sprijinul necesar statului Victoria, afectat de mai multe zile de incendii de vegetatie care au distrus locuinte, dupa ce autoritatile au avertizat ca temperaturile ridicate ar putea intensifica incendiile saptamana aceasta, informeaza…


Ce parere ai despre aceasta stire?