Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dezastru aerian, un avion militar s-a prăbuşit în mare. Nu există supravieţuitori

Publicat:

Tragedia s-a produs in largul coastelor , in regiunea Murcia. Asa cum au confirmat fortele armate, este vorba de un avion ușor T.35 Pillan, cunoscut sub numele de „Sieve", care este utilizat in cadrul lectiilor de de invatare a pilotajului. De altfel, avionul apartinea , al carei sediu se afla aproape de locul accidentului.

La bord se aflau un instructor de zbor cu experiența și un student din anul III, care au murit in urma accidentului.

"Doua avioane zburau impreuna, iar unul a cazut in apa, la aproximativ 300 de metri de țarm, intre barcile…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Cu 2MAI putini“, actiune in memoria tinerilor pieriti in tragedia de la 2 Mai, in Vama Veche

10:35, 02.05.2024 - Oamenii au fost chemati sa participe in aceasta seara, de la ora 17.00, la intalnirea de pe strada Ion Creanga, din Vama Veche.Un pelerinaj in amintirea celor doi tineri care si au pierdut viata in accidentul rutier de la 2 Mai, in vara 2023, este programat sa se desasoare astazi, 2 mai 2024, cu plecare…

Dezastru aerian in Japonia: doua elicoptere militare japoneze s-au prabușit in cursul unui antrenament

05:40, 21.04.2024 - Sapte membri de echipaj au fost dati disparuti duminica dupa un accident care aparent a implicat doua elicoptere militare japoneze in largul coastelor nipone, a informat presa locala, scrie AFP, citat de AGERPRES.

Avion militar rusesc, prabușit in Marea Neagra. Ar fi fost lovit chiar de forțele rusești - VIDEO

18:55, 28.03.2024 - Sursa citata susține ca pilotul s-a catapultat la timp și a fost preluat, teafar,  de catre echipele Serviciului de salvare din Sevastopol, la aproximativ 200 de metri de țarm. Anterior, la 28 martie, canalele rusești Telegram au transmis presupusele imagini cu avionul in flacari și in cadere deasupra…

(video) Un avion militar cu 15 persoane la bord s-a prabușit in Rusia: Nu exista supraviețuitori

14:50, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters, citat de digi24.ro .

(video) Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord in Rusia. Nu exista supraviețuitori

14:15, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters, citat de digi24.ro .

Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord. Nu exista supraviețuitori

13:35, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters.

Tragedia de la Bolduresti: Dentistul care a ajutat primarul localitatii sa acunda urmele accidentului va fi cercetat in libertate

13:50, 23.02.2024 - Stomatologul reținut pentru ca l-a ajutat pe primarul de Boldurești sa ascunda urmele accidentului in care a decedat un copil de 14 ani va fi cercetat in libertate. Anunțul a fost facut de Procuratura pentru Combaterea Criminalitatii Organizate si Cauze Speciale.

Tragedia de la Boldurești: PCCOCS examineaza „necesitatea arestarii” primarului suspectat de comiterea accidentului

13:30, 21.02.2024 - Procuratura pentru Combaterea Criminalitații Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) anunța ca „examineaza necesitatea aplicarii arestului” in privința primarului, care pe 19 februarie a lovit mortal cu mașina un copil de 14 ani in Boldurești și a fugit de la fața locului.


Ce parere ai despre aceasta stire?