Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Despre fripturism

Publicat:

N-as vrea ca titlul de mai sus sa va induca in eroare. Nu urmeaza un articol de „sezon", asa-zicand, legat de gratarele ce sfaraie, banuiesc, neincetat, pe tot cuprinsul patriei, de la 1 mai incoace. Ma voi referi, in realitate, la o meteahna autohtona, nociva atat in sine (e absolut stingheritoare!), cat si prin efectele colaterale, generate asupra mentalitatii celor foarte tineri. Sa incep insa cu inceput (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mircea Diaconu, declarație - șoc: In Romania nu a fost comunism, a fost fripturism, a fost jigodism

12:08, 18.10.2019 - Declarații cel puțin ciudate ale candidatului independent Mircea Diaconu, au fost surprinse la Braila, când actorul le-a raspuns cetațenilor la întrebari, în cadrul campaniei electorale.

VIDEO Fripturism de Casa Poporului. Parlamentari, rude si vecini, spectatori gratis la concertul lui Bon Jovi

20:06, 22.07.2019 - Sute de angajati ai Senatului, Camerei Deputatilor si Curtii Constitutionale, dar si prieteni, vecini si rude ale acestora au asistat, duminica, gratis, la concertul Bon Jovi din curtea Palatului Parlamentului, eveniment la care biletele au costat intre 230 de lei si 2.400 de lei.

Basescu: Ponta a intrat in SIE din fripturism

02:45, 16.10.2014 - Presedintele Traian Basescu a declarat, ieri, la Cotroceni, ca Victor Ponta a fost "un fripturist", care a intrat in SIE pentru a merge pe la niste mese rotunde si seminarii in strainatate, pe care apoi si le-a trecut in CV ca si cursuri. Potrivit lui Basescu, premierul a fost in mod ilegal ofiter al…

Cuvinte cheie:

fripturism

Ce parere ai despre aceasta stire?