Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Descoperirea care schimbă TOTUL. Coronavirusul trăieşte până la 37 de zile în corpul uman

Publicat:

Noul coronavirus poate trai in tractul respirator al persoanelor infectate mai mult de 5 saptamani, se arata intr-un studiu. Aceasta este concluzia unei echipe formata din 19 medici, care au analizat datele medicale a 191 pacienți chinezi (135 de la și 56 de la ). 

Vesti bune din China! Medicii din Wuhan au dat mastile jos si au zambit dupa luni de lupta cu coronavirusul VIDEO

Medicii au analizat, de asemenea, datele demografice, clinice, de tratament si de laborator ale pacienților, din care 137 au fost externați și 54 au murit in spital. 

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Gigi Becali a devenit ingerul pazitor al unui copil de 8 ani. Medicii i-au mai dat 3 luni de trait baiatului

13:51, 30.05.2024 - Patronul FCSB, cunoscut pentru generozitatea sa, a raspuns imediat apelului disperat și a facut tot posibilul pentru a-i oferi copilului o șansa la viața.Gigi Becali l-a ajutat pe copil sa se vindeceDe-a lungul anilor, Gigi Becali a fost recunoscut nu doar pentru activitațile sale din fotbal , ci și…

Avertisment in caz de AVC. Medicii romani medaliați cu aur: „A scazut varsta pacienților, s-a apropiat de 40 ani“

18:05, 28.05.2024 - Care sunt semnele instalarii unui accident vascular cerebral (AVC), in cat timp trebuie sa ajungem la medic și cum putem preveni producerea unui AVC explica unul dintre medicii medaliați, pentru al treilea an la rand, cu aur pentru o procedura care salveaza pacienții de la sechele grave.

Cinci cazuri de prunci nenascuți morți in burta mamei, diagnosticate aproape simultan la ...

12:21, 20.05.2024 - Medicii secției Obstetrica-Ginecologie de la Spitalul Clinic de Urgența „Sfantul Ioan cel Nou" din Suceava s-au confruntat, saptamana trecuta, cu o situație mai puțin obișnuita, respectiv sa aiba in aceeași zi cinci cazuri de copii nenascuți morți in burta mamei, și aceste cazuri sa fie ...

Medicii care au grija de Florin Piersic, anunț despre starea de sanatate a actorului. Ce au constatat azi

22:35, 17.05.2024 - Actorul Florin Piersic, in varsta de 88 de ani și aflat in continuare in Spitalul Foisor din Capitala, a fost, vineri, 17 mai 2024, reevaluat de medicii cardiologi. In urma controlului medical, doctorii au stabilit ca starea maestrului nu prezinta modificari semnificative fata de zilele anterioare.…

Catalin Cirstoiu, recomandare de ultima ora pentru Florin Piersic. Ar trebui tratat intr-un spital mai mare

23:21, 10.05.2024 - "Este foarte important de știut daca infecția este una imediata intervenției chirurgicale de acum 5 ani și care a mers așa lent, ceea ce ce e posibil, sau in egala masura este posibil sa fie o infecție aparuta ulterior. Pentru ca la acești pacienți orice infecție de focare, adica daca ai un abces, o…

Ce spun medicii despre cazul fetiței de patru ani din Calarași, care a murit dupa ce a mancat pește. Cat de mare este pericolul pentru romani: ”Este incredibil ca...”

09:10, 03.05.2024 - O fețita de patru ani s-a stins din viața in Calarași, dupa ce a mancat pește congelat. Și bunica ei a ajuns la spital și ulterior a murit. Medicii au reacționat in acest caz revoltator, avand in vedere cat de des este consumat peștele in aceasta perioada, in Romania.

Bebelușul care s-a nascut cu toți dinții. Cum arata micuța și ce au spus medicii despre cazul de-a dreptul uimitor

12:15, 27.03.2024 - Recent, un videoclip postat in mediul online a devenit viral dupa ce o mama a dezvaluit intregii lumi cum arata bebelușul ei care s-a nascut cu dantura completa! Iata ce explicație au medicii pentru aceasta intamplare.

Decizie istorica: WTA iși schimba regulamentul, dupa cazul Simonei Halep

20:45, 20.03.2024 - WTA a inceput o revizuire a regulilor sale, ceea ce ar putea face ca jucatoarele achitate de acuzatiile de dopaj sau carora le-a fost redusa suspendarea sa revina in circuit cu "clasamente speciale", a declarat miercuri, pentru Reuters, forul care guverneaza tenisul feminin, informeaza News.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?