Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Descoperire uluitoare a cercetătorilor: Vinul roșu te ferește de coronavirus

Publicat:

Potrivit unor noi cercetari, vinul roșu ar putea ajuta la prevenirea COVID-19, potrivit .

Persoanele care beau mai mult de cinci pahare pe saptamana au un risc cu 17% mai mic de a contracta virusul.

Experții cred ca acest lucru se datoreaza conținutului de polifenoli, care poate inhiba efectul virușilor precum gripa și infecțiile legate de tractul respirator.

Bautorii de vin alb care consuma intre unul și patru pahare pe saptamana au avut un risc cu 8% mai mic de a contracta virusul in comparație cu cei care nu consuma.

Bautorii de bere și cidru au avut…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Avertisment venit de la experți: Peste jumatate din populatia lumii, expusa riscului de a contracta boli transmise de tantari

14:00, 25.04.2024 - Peste jumatate din populatia lumii ar putea fi expusa riscului de a contracta boli transmise de tantari, cum ar fi malaria si febra dengue, pana la sfarsitul secolului, au avertizat oamenii de stiinta. Expertii au declarat ca focarele de boli transmise de tantari, asociate cu incalzirea globala, se…

Noutate pe piața muncii: orice roman poate angaja legal personal pentru activitațile casnice. Cum putem angaja menajere

06:06, 25.04.2024 - Persoanele fizice vor putea angaja și plati legal personal care desfașoara activitați ocazionale in gospodarie, precum menajerele sau gradinarii. Experții consultați de „Adevarul“ susțin insa ca demersul este sortit eșecului.

O infecție bacteriana rara, dar periculoasa, se raspandește intr-un ritm record in Japonia

12:55, 15.03.2024 - Experții avertizeaza ca o infecție bacteriana rara, dar periculoasa, se raspandește intr-un ritm record in Japonia, iar oficialii se straduiesc sa identifice cauza, potrivit  The Guardian . Se preconizeaza ca numarul de cazuri din 2024 va depași numarul record de anul trecut, in timp ce crește ingrijorarea…

Rezultate referendum: Viitorul rector al Universitatii Ovidius din Constanta va fi ales prin votul tuturor cadrelor didactice titulare si al cercetatorilor

13:21, 07.03.2024 - Universitatea "Ovidius" din Constanta a organizat, pe 6 martie 2024, referendum pentru stabilirea modalitatii de desemnare a rectorului. Dezbaterile publice pentru informarea comunitatii academice asupra referendumului universitar pentru stabilirea modalitatii de desemnare a rectorului au avut loc pe…

ICR a lansat trei apeluri pentru burse destinate cercetatorilor, arhitecților și profesioniștilor din diverse domenii

11:10, 18.02.2024 - Institutul Cultural Roman a lansat saptamana aceasta trei apeluri la candidaturi pentru bursele „Lucian Blaga”, „Woodrow Wilsonˮ și „Ion Mincu”, destinate cercetatorilor și arhitecților romani, precum și profesioniștilor din diverse domenii. Persoanele in

IN SFARSIT…Cercetatorii au gasit celula care iși amintește alergiile

11:00, 15.02.2024 - Oamenii de știința de la Universitatea McMaster din Canada și de la ALK-Abello A/S din Danemarca au facut o descoperire revoluționara in domeniul alergiilor. Aceștia au identificat un tip specific de celula imunitara numita „celula B de tip 2 de memorie” (MBC2), care joaca un rol cheie in memoria alergiilor.…

Descoperire arheologica uluitoare: Un zid din epoca de piatra, posibila cea mai veche megastructura din Europa / FOTO-VIDEO

03:05, 14.02.2024 - Un zid din epoca de piatra descoperit sub valuri in largul coastei germane a Marii Baltice ar putea fi cea mai veche megastructura cunoscuta construita de oameni in Europa, spun cercetatorii, potrivit The Guardian. Zidul, care se intinde pe aproape un kilometru de-a lungul fundului marii in Golful…

Descoperire fantastica a cercetatorilor: cum pot prezice cine va avea demența cu 10 ani inainte de declanșarea bolii

08:10, 13.02.2024 -  Studiul, publicat in revista Nature Aging, face parte din cercetarile in curs de desfasurare ale mai multor echipe pentru a identifica pacientii cu risc de dementa cu ajutorul unui simplu test de sange, un progres despre care multi oameni de stiinta cred ca va accelera dezvoltarea de noi tratamente.In…


Ce parere ai despre aceasta stire?