Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Descoperire macabră la Ţăndărei. Un bărbat a fost găsit decedat în locuinţă de pompierii veniţi să spargă uşa

Publicat:

Descoperire macabra luni dimineata, in jurul orei 08.00, intr-un apartament din Tandarei. Trupul nensufletit al unui barbat, in varsti de 63 de ani, a fost gasit in casa dupa ce pompierii au deblocat usa. Vecinii au alertat autoritatile deoarece barbatul nu mai fusese vazut de cateva zile.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire MACABRA! Polițiștii au gasit un barbat ce și-a pus capat zilelor intr-un garaj!

08:35, 08.05.2024 - La data de 7 mai a.c., in jurul orei 20.15, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Cluj-Napoca, au fost sesizați despre faptul ca un barbat de 80 de ani a fost gasit spanzurat in garajul unui imobil din municipiul Cluj-Napoca. In urma examinarii preliminare, pe corpul acestuia nu au fost identificate…

Descoperire macabra in Timișoara. Un barbat de 31 de ani a fost gasit mort de mama sa, in propria locuința

21:00, 05.05.2024 - In Timișoara a avut loc o descoperire macabra! Mama și-a gasit fiul in varsta de 31 de ani fara suflare, chiar in propria locuința și a alertat autoritațile. Polițiștii sosiți la fața locului au deschis un dosar și au inceput cercetarile.

Descoperire MACABRA! Un barbat a fost gasit, decedat, in propria sa locuința!

18:11, 08.03.2024 - O descoperire macabra a avut loc in municipiul Gherla din județul Cluj, unde un barbat, de aproximativ 70 de ani, a fost gasit, fara suflare, in apartamentul sau. In cursul zilei de vineri, s-a sesizat prin apel la 112, ca un barbat in varsta nu a mai fost vazut de cateva zile și nici nu raspunde la…

Declarațiile sfașietoare ale vecinilor lui Mile Povan! Ce s-a intamplat la locuința artistului, cu cateva secunde inainte sa fie gasit mort: ”A luat hotararea sa sparga...”

21:35, 27.02.2024 - Mile Povan s-a stins din viața fulgerator, in urma cu cateva ore! Scenele la care au luat parte vecinii și familia lui au fost de coșmar! Iata ce s-a intamplat la locuința lui, cu cateva secunde inainte sa fie gasit mort! Vecinii au facut declarații ingrozitoare.

Incendiu cu cinci victime, dupa o explozie produsa la o locuința din cartierul buzoian Dorobanți VIDEO

18:55, 25.02.2024 - Pompierii buzoieni au intervenit, duminica, pentru stingerea unui incendiu de proporții, soldat cu cinci victime, patru adulți și un copil. Vecinii au auzit și o explozie, cel mai probabil de la o butelie de aragaz.

Descoperire macabra. Femeie gasita moarta intr-un baraj de pe raul Olt

15:00, 12.02.2024 - Purtatorul de cuvant al Politiei Valcea, Loredana Sandu, a precizat ca batrana ar fi plecat de dimineata de acasa fara sa anunte familia unde merge.Trupul ei a fost observat plutind intr-un baraj din partea de nord a municipiului Ramnicu Valcea de catre o persoana care a sesizat prin 112 evenimentul."La…


Ce parere ai despre aceasta stire?