Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Descoperire de ULTIMĂ ORĂ: Alimentul care, consumat la micul dejun, te scapă toată ziua de excesul de zahăr

Publicat:

  Exista – descoperirea este de ultima ora – un singur aliment consumat la micul dejun care poate scadea nivelul de zahar din sange pe tot parcursul zilei. Iata ce au descoperit cercetatorii! Nu uita ca daca nu ești diabetic poți deveni! Singurul aliment care face aceasta minune este laptele. Așadar, cercetatorii sunt de parere […] de ULTIMA ORA: Alimentul care, consumat la micul dejun, te scapa toata ziua de excesul de zahar apare prima data in AM Press .

Citeste articolul mai departe pe ampress.ro…  

Sursa articol: ampress.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xonia scapa de problemele cu legea. Potrivit rezultatului I.N.M.L. artista nu a consumat substanțe interzise

15:00, 21.05.2024 - Xonia nu va mai fi urmarita penal dupa ce a fost acuzata ca a condus sub influența substanțelor interzise! Iata reacția artistei dupa ce s-a demonstrat ca a fost invinovațita pe nedrept!

Alimentul nociv pe care și mulți romani il consuma dimineața. Afecteaza memoria, avertismentul dat de medici

09:50, 02.04.2024 - Cel mai nociv aliment, pe care mulți il consuma la micul-dejun. Chiar daca este preferat de o mulțime de oameni, printre care și copii, nu are efecte bune asupra sanatații. Din contra, este asociat de specialiști cu afectarea memoriei. Cel mai periculos aliment, consumat la micul dejun Exista un aliment…

Mihaela Bilic avertizeaza ca un aliment consumat de mulți la micul dejun este o adevarata bomba calorica: ,,Este departe de a fi un produs dietetic”

14:15, 27.03.2024 -  Cunoscuta nutriționista Mihaela Bilic susține ca granola, un sortiment de cereale foarte popular pentru micul dejun, este o adevarata amenințare pentru silueta. Deși granola are o multitudine de beneficii pentru sanatate, fiind imbogațita cu fructe uscate și nuci, trebuie sa fim extremi de atenți…

Cand ar trebui sa mananci micul-dejun și cina pentru a scapa de grasimea de pe burta, conform unui medic

17:25, 04.03.2024 - Nu este deloc ușor sa scapi de grasimea de pe burta, insa daca iei in considerare sfatul oferit de un medic din Florida ți-ai putea face calatoria catre un abdomen mai plat mult mai ușoara.


Ce parere ai despre aceasta stire?