Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Deputații au examinat raportul de activitate al CCA: Câte amenzi au fost date

Publicat:

Parlamentul a audiat, in ședința de astazi, raportul cu privire la activitatea al Audiovizualului din (CCA) pe parcursul anului 2017. Hotararea cu privire la examinarea acestuia a fost susținuta de majoritatea deputaților din cei prezenți.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

(live/update) Parlamentul, in ședința. Amuzament pe proiectul cu privire la locuințe: „- Numai sa nu bateți cuie in perete cu trompeta!”

15:06, 16.05.2024 - Deputații se intrunesc intr-o noua ședința astazi, 16 mai. Pe ordinea de zi figureaza 21 de proiecte, printre care și proiectul de hotarare privind desfașurarea referendumului republican constituțional.

(live/update) Parlamentul, in ședința. Amuzament pe proiectul cu privire la locuințe: „-Cantareții la pian ce repara? - Daca canta la nervi - veniți cu o alta inițiativa!”

13:31, 16.05.2024 - Deputații se intrunesc intr-o noua ședința astazi, 16 mai. Pe ordinea de zi figureaza 21 de proiecte, printre care și proiectul de hotarare privind desfașurarea referendumului republican constituțional.

(live/update) Parlamentul, in ședința. Amuzament pe priectul cu privire la locuințe: „-Cantareții la pian ce repara? - Daca canta la nervi - veniți cu o alta inițiativa!”

13:20, 16.05.2024 - Deputații se intrunesc intr-o noua ședința astazi, 16 mai. Pe ordinea de zi figureaza 21 de proiecte, printre care și proiectul de hotarare privind desfașurarea referendumului republican constituțional.

(live/update) Parlamentul, in ședința: Raportul de activitate al ANI pentru anul 2023, audiat

11:41, 16.05.2024 - Deputații se intrunesc intr-o noua ședința astazi, 16 mai. Pe ordinea de zi figureaza 21 de proiecte, printre care și proiectul de hotarare privind desfașurarea referendumului republican constituțional.

Astazi va fi examinat raportul cu privire la calitatea aerului din liceul „Liviu Deleanu”

11:35, 15.04.2024 - Astazi, 15 aprilie, va fi examinat raportul Centrului de Sanatate Publica Chișinau cu privire calitatea aerului din Liceul Teoretic Liviu Deleanu din Capitala, instituția unde pe data de 5 aprilie a avut loc un incendiu. {{741709}}Ulterior, se va decide cum vor invața elevii in continuare. Precizarea…

Parlamentul a modificat destinația transferurilor la sursele de finanțare a Fondului de susținere a populației

09:31, 22.03.2024 - Deputații au adoptat, in a doua lectura, proiectul de lege care prevede modificarea destinației transferurilor la sursele de finanțare a Fondului de susținere a populației. Inițiativa legislativa a fost votata de 58 de deputați. Din 1 octombrie 2023, cind a fost inițiat procesul de reformare și consolidare…

Parlamentul a adoptat legea vinatorii și a protecției fondului cinegetic

09:30, 15.03.2024 - Deputații au adoptat, la ședința plenara de astazi, Legea vinatorii și a protecției fondului cinegetic. Inițiativa legislativa a fost elaborata de deputatele din Fracțiunea „Partidul Acțiune și Solidaritate”, Larisa Voloh și Ina Coșeru, in comun cu reprezentanții Ministerului Mediului, Agenției Moldsilva…

Parlamentul a adoptat legea vanatorii și a protecției fondului cinegetic

07:30, 15.03.2024 - Deputații au adoptat, la ședința plenara de astazi, Legea vinatorii și a protecției fondului cinegetic. Inițiativa legislativa a fost elaborata de deputatele din Fracțiunea „Partidul Acțiune și Solidaritate”, Larisa Voloh și Ina Coșeru, in comun cu reprezentanții Ministerului Mediului, Agenției Moldsilva…


Ce parere ai despre aceasta stire?