Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Deloitte, după ce Standard & Poor's a decis înrăutăţirea perspectivei ratingului României: 'S-a grăbit puţin, nu vor fi efecte pozitive'

Publicat:

Decizia Standard&Poor's de miercuri, de a inrautati perspectiva ratingului Romaniei de la stabila la negativa, a fost usor pripita si, cu siguranta, nu va avea efecte pozitive, a declarat, pentru AGERPRES, , partener in cadrul companiei de consultanta Deloitte, anunța AGERPRES.

"Nu e o veste buna pentru economia noastra. Desi sunt niste semne ingrijoratoare, cred ca cei de la S&P s-au grabit putin, luand, probabil, mai in serios decat e cazul anumite controverse politice", a spus Nicolescu.

Citește și: PSD lovește in Guvern: A respins proiectul de lege

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Catalin Cirstoiu s-a retras. Gabriela Firea și Sebastian Burduja, noii candidați la Primaria Capitalei

06:55, 23.04.2024 - Medicul Catalin Cirstoiu s-a retras dupa o zi de ședința maraton a liderilor Coaliției pe tema viitorului politic al candidatului la Primaria Capitalei. Dupa miezul nopții, surse politice au anunțat ca s-a decis in Coaliție varianta candidaturilor separate: Gabriela Firea, pentru PSD, respectiv Sebastian…

Cei mai multi romani sunt pesimisti privind viitorul tarii

00:55, 23.04.2024 - • A crescut, totuși, numarul celor care cred ca lucrurile se indreapta intr-o direcție buna Puțin peste 30% dintre romani cred ca in Romania lucrurile se indreapta intr-o directie buna, procentul fiind in crestere fata de acum 10 ani, dar si fata de acum o luna, conform unui sondaj realizat de INSCOP…

Scandal in Guvern! Ministrul Familiei il acuza pe Marcel Boloș ca nu ii mai raspunde la telefon: 'Sa fie putin mai atent, pentru ca ne-a taiat toata finantarea'

18:20, 22.04.2024 - Ministrul Familiei, Tineretului si Egalitatii de Sanse, Natalia Intotero, a afirmat luni, la Arad, ca ministrul Finantelor, Marcel Bolos, nu i-a mai raspuns la telefoane din octombrie 2023 si il face responsabil pentru lipsa finantarii unor proiecte.

Acțiune de amploare dupa incendiul de la Ferma Dacilor. Ce s-a decis. Anunț de ultima ora: “Sa aducem puțin sens vieții”

22:40, 13.03.2024 - In urma incendiului de la Ferma Dacilor, unde opt persoane au murit, conducerea și-a dorit sa pastreze amintirea lor vie. Pe domeniul fermei va avea loc o acțiune unde sunt invitate cat mai multe persoane sa participe. Iata despre ce este vorba!

Doi ani de razboi in Ucraina. 24 februarie 2022, ziua in care Putin a decis sa arunce Europa in razboi.

17:10, 22.02.2024 - Pe data de 24 februarie 2022, Rusia a decis sa atace Ucraina, invazia rusa fiind cel mai mare atac asupra unei țari europene de la cel De-Al Doilea Razboi Mondial. Pacea de aproape 80 de ani de pe vechiul continent și-a dat ultima suflare, iar țarile europene s-au trezit, din nou, in mijlocul unui conflict…

Ambasadorul rus la ONU acuza Occidentul ca „s-a grabit sa afirme ca moartea lui Navalnii este responsabilitatea regimului Putin”

09:16, 20.02.2024 - Ambasadorul Rusiei la ONU a acuzat tarile occidentale de politizarea mortii dizidentului rus Alexei Navalnii. Vasili Nebenzia a declarat ca ancheta privind moartea lui Navalnii „nu s-a incheiat inca” si ca „cauza exacta a mortii” nu a fost dezvaluita.

Mutu, dupa prima infrangere acasa pentru CFR Cluj. „Meciul a fost decis de un gol putin norocos. Știu unde trebuie sa ne imbunatațim”.

12:10, 11.02.2024 - CFR Cluj a pierdut pe teren propriu meciul disputat cu Rapid (0-1), plasanduse pe poziția a treia a clasamentului, la noua puncte fața de lider. Antrenorul „feroviarilor” Adrian Mutu spune ca „o infrangere nu e un capat de țara”.

AUR protesteaza la Cluj impotriva comasarii alegerilor, deși nu s-a decis NIMIC in acest sens!

21:55, 07.02.2024 - Chiar daca nu a fost luata nicio decizie referitoare la o evantuala comasare a unora dintre alegerile programate in acest an, lideii AUR au decis ca trebuie oricum sa protesteze, motiv pentru care au ieșit in strada. Potrivit unor surse politice, cele doua partide, PNL și PSD, s-ar fi ințeles in privința…


Ce parere ai despre aceasta stire?