Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Deliric a împlinit 40 de ani. Ce mesaj i-a transmis frumoasa lui iubită, Inna / FOTO

Publicat:

Deliric a schimbat prefixul astazi. Rapperul a implinit 40 de ani astazi, iar frumoasa lui iubita, Inna, i-a transmis și un mesaj. El este un cunoscut și apreciat rapper la noi in țara, iar Inna este cunoscuta atat in țara, cat și internațional. Cei doi amorezi se afla in afara țarii și celebreaza importantul eveniment pe meleaguri straine.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezon 9. Maria, fosta iubita a lui Cristian vrea sa intre in casa: „Ma duc sa fac dreptate”. Ce mesaj i-a transmis

17:11, 22.05.2024 - Maria Lungu, fosta iubita a lui Cristian vrea sa intre in casa Mireasa. Tanara a susține ca vrea sa faca lumina in mai multe situații dupa ce a fost menționata de mai multe ori in emisiune.

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy cand isi bate iubita cu salbaticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

12:01, 18.05.2024 - Cassie Ventura, fosta iubita a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuza, printre altele, de viol. O inregistrare video din 2016 il arata pe rapper apucand-o, impingand-o, tarand-o și lovind-o cu piciorul pe prietena sa de atunci, Cassie Ventura, in timpul unei altercații. Imaginile,…

Dana Rogoz, mesaj emoționant la 10 ani de la moartea tatalui sau. Ce a transmis actrița pe rețelele de socializare: „Ce durere”

10:00, 11.05.2024 - S-au implinit 10 ani de cand tatal Danei Rogoz a trecut in lumea celor drepți și a lasat un gol imens in urma sa. Ion Alexandru Rogoz a murit in spital, la doar o zi dupa ce fusese internat pe secția de Terapie Intensiva, avand toata familia alaturi.

Putin i-a transmis un mesaj Maiei Sandu, de Ziua Victoriei: E important sa oprim orice incercare de a deturna sau uita istoria noastra comuna

14:35, 08.05.2024 - Președintele rus Vladimir Putin a transmis un mesaj de felicitare liderilor mai multor țari, inclusiv și ai Republicii Moldova, cu ocazia implinirii a 79 de ani de la victoria in cel de-al Doilea Razboi Mondial.

Mesajul Irinei Tanase de Paste. Ce a transmis fosta iubita a lui Liviu Dragnea, fostul politician are si el legatura?

12:40, 06.05.2024 - Irina Tanase, fosta logodnica a ex-liderului PSD Liviu Dragnea, a celebrat Sfintele Paști in liniște și smerenie. Cel puțin, asta a sugerat pe contul sau de pe una dintre platformele sociale, unde a redistribuit un mesaj cu subințelesuri. Gurile rele spun ca unele cuvinte l-ar avea drept ținta chiar…

Fiica Giuliei Anghelescu și a lui Vlad Huidu a implinit 12 ani. Ce mesaj special a transmis cantareața: „Mulțumesc ca m-ai ales”

13:30, 09.04.2024 - A fost zi de sarbatoare in familia Giuliei Anghelescu și a lui Vlad Huidu! Antonia, fiica lor, a implinit 12 ani. Iata imagini superbe de la ziua de naștere a fetei foștilor concurenți de la America Express!

Pepe o sarbatorește pe fiica lui cea mica. Ce mesaj special i-a transmis Yasmine Pascu: „Rosita...” / FOTO

14:05, 05.04.2024 - Este zi de sarbatoare in familia lui Pepe și asta pentru ca artistul o sarbatorește pe fiica lui cea mica. Rosa a implinit frumoasa varsta de 9 ani. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, Yasmine Pascu i-a transmis un mesaj emoționant. Iata ce a postat soția cantarețului pe rețelele de socializare!

Procesul 2 Mai: Sebastian Olariu ar fi implinit maine, 22 de ani. Ce mesaj a transmis prietenul sau (VIDEO)

10:26, 14.03.2024 - La Judecatoria Mangalia a avut loc astazi, 14 martie 2024 al doilea termen de judecata in dosarul in care Pascu Matei Vlad, din Bucuresti, a fost trimis in judecata pentru accidentul de la 2 Mai, judetul Constanta, soldat cu decesul a doi tineri si ranirea altor trei La iesirea din sala de judecata,…


Ce parere ai despre aceasta stire?