Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Deliciu uşor de gătit. Cum faci caşcavalul pane perfect, cât de groase se taie feliile şi când trebuie mâncat

Publicat:

Preparat delicios si usor de gatit, cascavalul pane se afla pe lista delicateselor. Orice gospodina il poate face acasa, dupa reteta regretatului gastronom . Snitelul de cascaval se face cat ai clipi, daca se respecta pasii gatirii.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de salata de broccoli cu maioneza de avocado. Un preparat perfect pentru perioada postului

11:00, 22.04.2024 - Daca vrei sa te bucuri de un preparat delicios de post, atunci pregatește rețeta de salata de broccoli cu maioneza de avocado. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de supa crema de urzici. Un preparat perfect pentru acest sezon

13:30, 20.04.2024 - Daca iubești urzicile, insa nu mai ai idee cum sa le gatești, atunci nu-ți face probleme, deoarece noivenim cu soluția și iți prezentam cea mai simpla și delicioasa rețeta pentru supa crema de urzici. Este un preparat perfect pentru acest sezon. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare…

Rețeta hummus cu sfecla roșie și naut. Un preparat perfect pentru postul Paștelui

20:31, 01.04.2024 - Ne aflam in perioada de post a Paștelui, iar din acest motiv ne-am gandit sa-ți prezentam un preparat perfect, caci poate ai ramas in pana de idei și nu știi ce sa mai gatești. Ei bine, noi iți vom spune pas cu pas cum sa pregatești rețeta de hummus cu sfecla roșie și naut. Este o mancare carecu siguranța…

Chefi la cuțite, 25 martie 2024. Varza s-a intors la show-ul de gatit! Ce preparat le-a gatit de aceasta data comediantul: ”Daca nu e bine, ma intorc și saptamana viitoare!” / VIDEO

23:30, 25.03.2024 - In episodul 4 al sezonului 13 Chefi la cuțite, din 25 martie 2024, Varza, pe numele sau real Daniel Ilie, a revenit cu o noua rețeta in platoul show-lui culinar de la Antena 1. Iata ce le-a gatit comediantul de aceasta data celor patru jurați!

Hello Chef sezon 7, 23 martie 2024. Roxana Blenche a gatit un cozonac tradițional reinterpretat. Secretul unui preparat de succes

17:25, 23.03.2024 - In episodul 4 din sezonul 7 Hello Chef, de pe 23 martie 2024, chef Roxana Blenche a primit o provocare senzaționala din partea Dianei Matei. Gazda emisiunii o sa faca tot ce poate pentru a gati un preparat tradițional pe gustul tuturor: cozonac.

Rețeta de pasta de fasole cu avocado. Un preparat gustos și sanatos, perfect pentru perioada postului

09:30, 21.03.2024 - Ne aflam in perioada postului Paștelui, iar daca nu ai idee ce sa mai gatești, atunci nu-ți face probleme, deoarece noi venim cu soluția și iți prezentam o rețeta simpla de pasta de fasole cu avocado. Este un preparat gustos și sanatos, perfect pentru perioada postului. Iata de ce ingrediente ai pentru…

Satisfacția gatitului perfect pe plita incinsa: Friptura de vita cu OFYR devine un adevarat deliciu culinar

11:05, 12.03.2024 - Daca pasiunea ta pentru gratare este mai mult decat o activitate de weekend, iar dorința ta este sa impresionezi prietenii și familia cu abilitațile tale de chef BBQ, atunci un steak de vita fraged și suculent va fi intotdeauna un motiv suficient pentru a-i aduna in jurul gratarului la sfarșit de saptamana.…

Vacanța De Vedeta. Razvan Simion a mancat gandaci in vacanța. Prezentatorul TV este deschis și incearca orice preparat: „Turismul culinar...” / VIDEO

11:30, 25.02.2024 - In cadrul emisiunii Vacanța de Vedeta de la Antena Stars, Razvan Simion a vorbit despre ultima vacanța in care a fost alaturi de Daliana Raducan, și anume in Thailanda. El a marturisit ca a mancat gandaci in vacanța. Prezentatorul de la Neatza cu Razvan și Dani este deschis și incearca orice preparat.…


Ce parere ai despre aceasta stire?