Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DELIA ANTAL îşi DOREŞTE 4 COPII! Iată ce aşteptări are de la 2014

Publicat:

A petrecut atat Craciunul, cat si Revelionul in noua ei locuinta pe care a achizitionat-o de , situata in cartierul . Chiar daca e stabilita de aproape 10 ani la Londra, traditiile romanesti nu au lipsit din casa actritei de sarbatori. A primit colindatori romani, imbracati in haine traditionale, iar Revelionul l-a petrecut exact cum si-a dorit cu mama, fratele si cumnata ei.

La miezul noptii si-au facut urarile de si au ciocnit paharul de sampanie chiar de unde se da ora exacta la Londra, de la , si au admirat frumosul joc de artificii din Ochiul…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Luna Tineretului” va debuta la Titu luni, 27 mai! Zeci de copii vor fi angrenați in diferite competiții sportive

14:45, 22.05.2024 - Primaria Titu a anunțat ca luni, 27 mai, incepe „Luna Tineretului”, un proiect in cadrul caruia vor fi demarate mai multe competiții sportive pentru tinerii din oraș și nu numai. Astfel, in apropierea de Ziua Internaționala a Copilului, in orașul din sudul județului se vor desfașura competiții de cros,…

ASISTENȚA PENTRU COPII 17 Mai – Ziua internaționala a telefonului copilului

14:26, 17.05.2024 - Ziua internaționala a telefonului copilului (International Child Helpline Day) este serbata anual in data de 17 mai. The post ASISTENȚA PENTRU COPII 17 Mai – Ziua internaționala a telefonului copilului first appeared on Informatia Zilei .

Scaunele de birou pentru copii: secretul temei perfecte

12:05, 14.05.2024 - In zilele noastre, crearea unui spațiu de studiu optim acasa pentru copii a devenit o prioritate pentru parinți.Acest lucru presupune nu doar alegerea unui birou potrivit, ci și a unui scaun de birou pentru copii care sa asigure confortul și sanatatea celor mici. Vizitand https://importatorscaune.ro/scaune-birou-copii,…

Doi copii de 16 ani, raniți in accidentul de la Magdacești, internați la IMC: Care este starea lor

15:50, 11.04.2024 - In urma acidentului grav de la Magdacești care a avut loc in dimineața zilei de astazi, 11 aprilie, 16 persoane au fost transportate la spital. Doi dintre aceștia sunt minori și au fost internați in stare grava la Institutul Mamei și Copilului.

Care sunt cusururile „copilului cuminte”

06:25, 26.03.2024 - Romanii au crescut, mai ales de-a lungul deceniilor comuniste, „copii cuminți”, sau „parentificați” - cum ii numesc in prezent specialiștii -, dar preocupa pe cineva efectele acelui tip de educație asupra adulților care au devenit acei copii astazi? 

(video) Platon, dezvaluiri despre cum a inceput relatia cu Natalia Morari, adresarea „солнышко” si decizia de a anunța ca el e tatal copilului: „Nimeni nu s-a gandit la consecinte”

15:35, 10.03.2024 - Omul de afaceri Veaceslav Platon a povestit despre cum a inceput relația sa cu prezentatoarea TV Natalia Morari, interviurile din inchisoare, unul dintre care a devenit cunoscut pentru adresarea „солнышко” și decizia de a anunța ca el este tatal lui Rem, filul Nataliei Morari. Dezvaluirile au fost facute…

Activista care a ajutat mii de copii cere ajutor acum pentru fiul sau. „Nu ma pot uita in ochii copilului meu și sa ii spun ca nu mai pot”

15:40, 04.03.2024 - O activista renumita in județul Dambovița pentru activitatea ei caritabila, Nicoleta Ionița, are acum nevoie de ajutor pentru propriul copil. Baiatul de 16 ani are scolioza care necesita purtare de corset și kinetoterapie.


Ce parere ai despre aceasta stire?