Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Delia a ajuns la URGENŢĂ. Ce a păţit CÂNTĂREAŢA

Publicat:

a trecut cu brio peste cele doua examene importante din cariera sa, doar ca, in loc sa se bucure de succesul avut, in acest moment ea se afla pe perfuzii, la spital.

CITESTE SI Delia a MIMAT SEXUL cu chitaristul trupei, la concertul de la FOTO

Dupa cea de-a doua petrecere ce a avut loc la finalul ultimului show de la , Delia nu s-a simțit prea bine, astfel ca a ajuns intr-o clinica privata, unde urmeaza un tratament medicamentos, pentru a o pune pe picioare. Soțul sau, , ii este alaturi și a stat de vorba cu medicii.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Florin Piersic, operat de urgența! Ce a pațit marele actor roman

19:25, 29.04.2024 - Marele actor al Romaniei, și unul din cei mai iubți romani, trece prin momente extrem de grele in aceste zile, Florin Piersic a fost operat de urgența, dupa ce a fost dus la unul din spitalele din Cluj Napoca. Florin Piersic, operat de urgența Conform publicației locale foaiatransilvana.ro, marele actor…

Mira, probleme in aeroportul din Cluj-Napoca. Ce a pațit cantareața la intoarcerea acasa: ”Traiesc intens”

15:06, 07.04.2024 - Mira a ramas blocata pe aeroportul din Cluj-Napoca și nu știe cand va putea sa se intoarca acasa, in București. Cantareața nu poate zbura din cauza stratului gros de ceața care ține avioanele la sol, provocand numeroase intarzieri.

„O sa te lase soțul” / Dana Nalbaru, acuzata ca nu se ingrijește. Ce replica a dat fosta cantareața

08:51, 21.03.2024 - Dana Nalbaru, criticata aspru de fani ca nu se mai ingrijește. Ce replica le-a dat fosta cantareața Continue reading „O sa te lase soțul” / Dana Nalbaru, acuzata ca nu se ingrijește. Ce replica a dat fosta cantareața at Tabu.

Deniz Brizo, de urgența la poliție! Artista a fost acuzata de abandon familiar și s-a ales cu dosar penal. Declarații exclusive

22:46, 13.03.2024 - Deniz Brizo trece printr-o situație extrem de dificila. Conflictul dintre artista și fiica ei a atins cote maxime. Cantareața s-a ales cu dosar penal și este cercetata pentru abandon familiar. Cum s-a ajuns la aceasta situați. Declarații exclusive!

Știrile Antena Stars. Ionela Guzic, din aeroport, in sala de operații! Cantareața care a ramas fara degete a fost operata de urgența: „S-a complicat” / VIDEO

15:05, 06.03.2024 - Ionela Guzic a ajuns din aeroport, direct in sala de operații. Cantareața care a ramas fara degete a fost operata de urgența. Iata declaratele exclusive facute de artista, in urma cu puțin timp, pentru Antena Stars!

Power Couple Romania, 28 februarie 2024. Emi a chemat medicul la proba de cuplu. Ce a pațit soțul Madalinei: „Aspacardin aveți?”

21:55, 28.02.2024 - Emi a chemat medicul și a cerut ajutor ca sa poata finaliza proba „Noroc, iubito!” din ediția 12 Power Couple Romania, de pe 28 februarie 2024. Concurentul a trecut printr-un moment „de infarct” de fața cu soția lui, Madalina. Iata ce a pațit tanarul.

Delia, vacanta superba in Tenerife. Cum s-a fotografiat vedeta alaturi de Razvan, sotul ei. Fanii s-au panicat

10:41, 13.02.2024 - Delia Matache și Razvan Munteanu au mers din nou in vacanța, la scurt timp dupa ce artista a implinit 42 de ani. De aceasta data, au ales o locație exotica: Tenerife. O imagine publicata de cantareața, printre multe altele, a generat panica in randul utilizatorilor online. Detaliul care te face sa ramai…

Imagini cu apartamentul in care Delia locuiește cu Razvan Munteanu, soțul ei. A costat 1,4 milioane de euro

13:40, 31.01.2024 - Delia și Razvan Munteanu, soțul ei, locuiesc de mai mulți ani de zile intr-un apartament de lux in zona de nord a Bucureștiului. Cand l-au cumparat, aceștia au platit pe locuința 1,4 milioane de euro. O buna perioada de timp, Delia Matache și Razvan Munteanu au locuit intr-un apartament central din…


Ce parere ai despre aceasta stire?