Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Deconspirat pe Aeroport Internațional Chişinău. Ce a încercat să transporte în Irlanda un moldovean de 56 de ani

Publicat:
Deconspirat pe Aeroport Internațional Chişinău. Ce a încercat să transporte în Irlanda un moldovean de 56 de ani

Și-a ticsit bagajul cu 8 480 de țigarete și intenționa sa le transporte ilegal in Irlanda. Vorbim despre un moldovean de 56 de ani, care a fost deconspirat pe Aeroport Internațional Chisinau.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol si foto: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Deconspirat pe Aeroportul Chișinau. Un tanar a incercat sa iasa din țara cu 7 ceasuri de lux

17:45, 29.05.2023 - Un pasager al cursei aeriene Chisinau - Istanbul a incercat sa iasa din țara cu 7 ceasuri de mana, marci de lux, fara a le declara organului vamal. Nu i-a mers, deoarce a fost deconspirat pe Aeroportul Internațional Chișinau.

Branduri aduse in țara prin contrabanda. Cu ce și-a umplut bagajele un moldovean de 31 de ani (FOTO)

13:45, 22.05.2023 - A fost atras de branduri, iar acum va fi atras de lege. Vorbim despre un tanar de 31 de ani, documentat la vama Sculeni. Tanarul revenea in țara din Germania, cu un microbuz. In timpul controlului de rutina, bagajul pasagerului de 31 de ani a fost luat in vizor.

Un barbat a incercat sa introduca ilegal in Republica Moldova 40 500 de euro. Unde a ascuns banii (VIDEO)

09:35, 18.05.2023 - A incercat sa introduca ilegal in Republica Moldova 40 500 de euro. Vorbim despre un cetațean roman, in varsta de 37 de ani, care a fost deconspirat de vameșii de la Leușeni. Barbatul era la volanul unei mașini ce se deplasa din Romania spre Republica Moldova.

Moldovean invinuit de corupere activa, trimis pe banca acuzaților. Ce mita ar fi incercat sa le ofere polițiștilor

12:30, 27.04.2023 - Un moldovean de 32 de ani, invinuit de corupere activa, a fost trimis pe banca acuzaților. Procuratura raionului Falești a finisat urmarirea penala in privința acestuia și a expediat-o in instanța de judecata.

I-au fost confiscate ”bunurile personale”. Ce a pațit un moldovean ajuns la vama Sculeni (FOTO)

10:50, 22.04.2023 - Intra in țara cu un lot comercial, pe care l-a declarat ca fiind lucruri personale. Vorbim despre un șofer moldovean de 37 de ani, care a avut de dat explicații la vama. Barbatul a evitat sa spuna ca transporta telefoane și dispozitive IT, in cantitați comerciale.

FOTO. Un moldovean a incercat sa introduca in R. Moldova zeci de flacoane cu lichid pentru țigari electronice

10:35, 19.04.2023 - Un barbat a incercat sa introduca in Republica Moldova zeci de flacoane cu lichid pentru țigari electronice, ascunse in automobil. Ulterior, recipientele au fost depistate de vameșii de la PTF Tudora, relateaza Realitatea.md .  Pe caz a fost documentat un moldovean in varsta de 41 de ani, care se deplasa…

Deconspirat pe Aeroportul Internațional Chișinau. Ce a vrut sa scoata ilegal din țara un pasager de 44 de ani

10:00, 17.04.2023 - S-a pornit spre Israel cu bagajul plin cu țigari, dar a fost deconspirat de vameși pe Aeroportul Internațional Chișinau. Vorbim de un cetațean strain, de 44 de ani, al cursei aerinene Chisinau - Tel Aviv.

A incercat sa intre in Romania cu buletinul fratelui: Un moldovean, prins la frontiera. Ce a declarat

18:50, 23.03.2023 - Un moldovean este cercetat de Politistii de frontiera din cadrul Punctului Trecerii Frontierei Galați Rutier, dupa ce a incercat sa foloseasca la trecerea frontierei o carte de identitate romaneasca aparținand fratelui sau.


Ce parere ai despre aceasta stire?