Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DECLARAȚIA ȘOCANTĂ a unui prieten de-al lui MICHAEL JACKSON! ”A luat legătura cu LUMEA DE DINCOLO de mai multe ori?” | Vezi ce îl ajuta!

Publicat:

Impatimit al celor mai excentrice experiențe spirituale, devenise obsedat in ultima perioada de comunicarea cu lumea de dincolo.

Megastarul incerca in ultimii ani de viața sa ia legatura cu lumea de dincolo, idee pe care o transformase intr-o obsesie. Bunul sau prieten , un guru indian, a dezvaluit faptul ca ”Regele muzicii Pop” iși administra Propofol pentru ca era convins ca somnul profund in care intra il purta la granița dintre viața și moarte. Și, conform indianului Jacko ar fi reușit de cateva ori.

Propofol este anestezicul extrem de puternic…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Cum gestioneaza Adela Popescu și Radu Valcan certurile in cuplu: „Sunt și perioade extrem de grele”. De la ce se cearta des

16:35, 06.06.2024 - Formeaza unul dintre cele mai indragite cupluri din lumea mondena și din exterior, pare ca sunt familia perfecta. Adela Popescu spune ca, deși toata lumea crede ca intre ea și Radu Valcan nu sunt probleme, prezentatoarea TV marturisește ca sunt momente și cand se cearta, uneori de la lucruri minore.

Zodiile sortite sa devina bogate. Sunt parca predestinate sa faca bani din orice

15:30, 01.06.2024 - TaurDatorita caracterului sau indrazneț, curajos și optimist, Taurul are cele mai mari șanse sa devina bogat. Cu puțin noroc, el poate sa faca avere rapid.Insa, problema lui nu ar fi atat de mult in a o obține, ci mai degraba in a o conserva. Acest nativ este extrem de cheltuitor și nu reușește niciodata…

Zodiile predestinate sa devina bogate. Sunt parca predestinate sa faca bani din orice

11:30, 01.06.2024 - TaurDatorita caracterului sau indrazneț, curajos și optimist, Taurul are cele mai mari șanse sa devina bogat. Cu puțin noroc, el poate sa faca avere rapid.Insa, problema lui nu ar fi atat de mult in a o obține, ci mai degraba in a o conserva. Acest nativ este extrem de cheltuitor și nu reușește niciodata…

Doliu in lumea filmului! Un celebru actor a fost ucis. Mama sa a fost cea care a dat trista veste / FOTO

10:11, 27.05.2024 - Tragedie in lumea filmului internațional. Un cunoscut actor a fost ucis. Mama lui Johnny Wactor a declarat ca actorul a fost impușcat atunci cand s-a apropiat de trei barbați care se aflau langp mașina lui, in Los Angeles.

Simona Halep a surprins pe toata lumea! Ce a facut dupa ce a mers la un bun prieten: S-a intamplat chiar inainte sa plece la Paris

15:00, 09.05.2024 - Imediat dupa ce a scapat de suspendarea pentru dopaj, Simona Halep a revenit pe terenul de tenis și a participat la turneul de la Miami, acolo unde a pierdut in primul tur, in fața Paulei Badosa. Dupa o pauza de aproximativ doua luni, Simona Halep va participa din nou la un turneu de tenis, mai […]…

Consumul de iaurt ar putea ajuta la prevenirea unei boli grave. „Dulceața o puteți ajusta dupa bunul plac adaugand puțina miere sau fructe”

09:10, 08.05.2024 - Consumul de iaurt in mod regulat, cel puțin trei porții pe saptamana, poate reduce riscul de apariție a diabetului de tip 2, boala care afecteaza 462 de milioane de oameni din intreaga lume, afirma Administrația pentru Alimente și Medicamente (FDA).

Experiment Agro Jurnal: Insecticid extrem de periculos, interzis in toata lumea, gasit in verdeața de sezon

07:05, 18.03.2024 - Experiment Agro Jurnal cu rezultate ingrijoratoare: insecticide extrem de periculoase au fost gasite in verdeața de sezon. DDT-ul este un insecticid extrem de toxic, interzis de multa vreme in Uniunea Europeana și in intreaga lume.


Ce parere ai despre aceasta stire?