Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De n-ar fi Horică în sat...

Publicat:

 ... nici noi n-am avea castigator de ! Nu e pentru cine ne tot pregatim, dar bine cand se nimereste sa fie cineva de-al nostru. N-o fi la dublu ca la simplu, vorba CTP-ului, dar si Jean-Julien Rojer merita felicitati din toata inima pentru succesul lor, dar si pentru ceea ce ...

Citeste articolul mai departe pe monitorulsv.ro…  

Sursa articol: monitorulsv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Novak Djokovici, sportivul anului la cea de-a 25-a editie a Trofeelor Laureus / Lista completa a castigatorilor

01:45, 23.04.2024 - Inca un premiu pentru Novak Djokovici. La cea de-a 25-a editie a Trofeelor Laureus, tenismanul sarb a fost desemnat Sportivul Anului, in urma sezonului 2023, in care a castigat al 24-lea Grand Slam, un record, scrie news.ro.El ii succede lui Lionel Messi, castigatorul de anul trecut.

Jaqueline Cristian, in optimi la WTA Charlestone - Victorie contra unei finaliste de Grand Slam

08:20, 03.04.2024 - Jaqueline Cristian a produs surpriza și s-a calificat in optimile de la WTA Charlestone, sportiva noastra trecand de Madison Keys (favorita 8, finalista de Grand Slam) dupa un meci electrizant, scor 3-6, 6-3, 6-3.

Așteptarile lui Horia Tecau dupa ce Simona Halep și-a anunțat revenirea in echipa Romaniei de Billie Jean King Cup

10:40, 27.03.2024 - Revenita in tenis cu ocazia WTA Miami, Simona Halep a anunțat ca va face din nou parte din echipa Romaniei de Billie Jean King Cup. Horia Tecau, antrenorul fetelor noastre, este de parere ca nivelul va crește odata cu revenirea Simonei la echipa.

Nadal, nu stii niciodata ce va face

19:10, 12.03.2024 - Rafael Nadal este asteptat sa participe la turneul ATP de la Monte Carlo (7-14 aprilie), inainte de o eventuala prezenta la Roland Garros in iunie, au anuntat organizatorii, marti, scrie AFP. „Nu stii niciodata ce va face, dar l-am vazut antrenandu-se cu staff-ul sau pe un teren privat la Larry Ellison…

Intalnire decisiva pentru Halep la Miami: „Mi-a scris un mesaj. E mult mai bine sa discutam fața in fața”

18:30, 12.03.2024 - Simona Halep (32 de ani) a ajuns la Miami, locul unde va reveni in circuitul WTA. Dubla campioana de Grand Slam se va intalni in Statele Unite ale Americii cu Horia Tecau (39 de ani), capitanul nejucator al echipei de Billie Jean King Cup a Romaniei. Simon Halep ar putea fi prezenta la ediția din acest…

Reacție vehementa dupa ce TAS i-a redus suspendarea Simonei Halep: „Dopajul ramane”

17:15, 06.03.2024 - Reacțiile continua sa apara dupa ce TAS a redus suspendarea Simonei Halep (de la 4 ani la 9 luni), iar medicul Pompiliu Popescu vine cu o poziție inedita in privința dopajului dublei campioane de Grand Slam.

Cazul de dopaj al Simonei Halep, comparat cu cel al lui Adrian Mutu: „El a ieșit cu fruntea sus”

14:15, 14.02.2024 - Simona Halep a fost audiata timp de trei zile la TAS, dar Pompiliu Popescu nu crede in revenirea acesteia pe terenul de tenis. Fostul medic al echipei naționale de fotbal a Romaniei a vorbit despre greșeala comisa de dubla caștigatoare de Grand Slam și a comparat cazul ei cu cel al lui Adrian Mutu.

Transylvania Open 2024: Semifinalista de Grand Slam, infrangere drastica in runda inaugurala

15:50, 05.02.2024 - Nadia Podoroska a bifat cea mai importanta performanța a carierei la Roland Garros 2020 (a ajuns in semifinale), dar sportiva din Argentina nu a reușit sa confirme in urmatoarele sezoane, iar de la Transylvania Open 2024 a fost eliminata inca din primul tur.


Ce parere ai despre aceasta stire?