Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce sunt mai atrăgători bărbații cu barbă? Vezi explicația științifică

Publicat:



Barbații cu barba sunt considerați a fi mai atragatori, însa acest lucru se întâmpla doar în anumite condiții, potrivir unui studiu recent al cercetatorilor din .

Multe vedete au ieșit în public în ultimul timp purtând barba, pornind un adevarat trend, însa oamenii de știința au demonstrat ca aspectul neîngrijit nu este întotdeauna atragator pentru sexul opus.

În cadrul unui studiu, 1.453 de femei si 231 barbati au fost rugati sa dea note unui numar de 36 de barbati rasi sau cu barba, pentru…

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Barbații sunt de 4 ori mai dispuși sa slabeasca daca primesc bani pentru asta

14:55, 17.05.2024 - Barbații care doresc sa slabeasca sunt mai predispuși sa respecte programul daca primesc stimulente in bani la final, a evidențiat un nou studiu din Marea Britanie. Noul studiu a fost realizat de Universitatea din Stirling, iar concluziile au fost publicate in revista JAMA Network.

Romania, Italia și Grecia, țarile in care barbații lasa casa exclusiv in sarcina femeilor

10:55, 10.05.2024 - Poate ca intr-o zi diferențele salariale dintre barbați și femei se vor reduce. Poate, candva, mai multe femei vor ajunge in funcții de conducere. Dar cu greu se va schimba balanta instituita de secole in cel mai puternic bastion al inegalitații: viața de familie și treburile casnice, arata publicația…

Prețul longevitații: Femeile traiesc mai mult decat barbații, dar cu o stare de sanatate mai precara

16:05, 02.05.2024 - Femeile au o viața mai lunga, dar traiesc mai mulți ani cu probleme de sanatate decat barbații, conform unui studiu publicat de Lancet Public Health. Este nevoie de intervenția urgenta pentru imbunatațirea sanatații femeilor la nivel global, atrag atenția cercetatorii.

Femeile ii gasesc pe barbații chei mai inteligenți și mai atragatori

20:05, 17.04.2024 - Mulți barbați se confrunta cu pierderea parului ca o trauma, o fobie ce dateaza din Egiptul antic, asociata cu pierderea tinereții și a vitalitații. Dar Monique Younes, editorialista la TF1, sfideaza stereotipurile și proclama: "Traiasca cei chei!".

Cerc misterios in iarba, descoperit de un ghid montan din Buzau. Explicația științifica

14:06, 08.04.2024 - Un cerc format in iarba, postat de un ghid turistic din Munții Buzaului, starnește curiozitatea internauților. Autorul fotografiei explica fenomenul, cunoscut in toata lumea ca „cerc al vrajitoarelor”.

Portretul femeilor din Moldova: Au un nivel de instruire mai inalt decat barbatii, dar salarii mai mici

16:25, 20.03.2024 - Femeile din Moldova traiesc mai mult decat barbații, au un nivel de instruire mai inalt, dar caștiga mai puțin. Cel puțin așa arata datele Biroului Național de Statistica, facute publice.


Ce parere ai despre aceasta stire?