Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce se înnegrește aurul și cum să cureți corect bijuteriile

Publicat:

Aurul este unul dintre cele mai scumpe și nobile materiale din care se confecționeaza bijuterii. Chiar și așa, acesta ne poate crea neplaceri daca nu il curațam corect sau nu sunt fabricate corespunzator. Haideți sa aflam cum se curața corect aurul și cateva motive pentru care innegrește pielea.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Aurul, o investiție care azi nu poate da greș! In 2024 a atins maxime istorice

07:51, 28.04.2024 - Unul dintre cele mai populare active de refugiu de pe piața, aurul, și-a menținut poziția privilegiata și in 2024. Interesul tot mai mare pentru aur, la nivel mondial, se observa cu ușurința – prețul sau a crescut de la finalul lui 2023 cu 21%, ca urmare a cererilor mari de pe piața, mai ales din […]…

Cum se curața și se fileteaza corect peștele. Pașii pe care trebuie sa ii urmezi

16:35, 16.04.2024 - Sa știi sa cureți pește este esențial pentru oricine iubește acest aliment. Peștele proaspat este foarte sanatos și gustos, așa ca pentru a te bucura de el trebuie sa știi cum sa il cureți. Daca totuși aceasta sarcina ți se pare complicata, poți apela la pescarii de unde poți lua peștii direct curațați,…

Aurul s-a scumpit cu 30 de lei, de la inceputul anului

09:40, 01.04.2024 - Leul și-a consolidat in martie poziția de cea mai stabila moneda din regiune comparativ cu euro, in timp ce zlotul s-a intarit cu 0,4% iar forintul a pierdut aproape 0,53%. Cursul dolarului s-a apreciat cu circa 0,56%, francul elvețian a pierdut aproape 1,9% iar lira sterlina a caștigat 0,18%. Perspectiva…

Franturi din laboratorul de creație al regizoarei LETA POPESCU: de la text la spectacol Lansarea volumului (IN)CORECT. Vrabia (doua texte dramatice), prefațata de prezentarea spectacolului (IN)CORECT

18:10, 27.03.2024 - Fundația Culturala „Camil Petrescu” și-a dedicat cea de-a șaptea serie din programul sau editorial dramaturgiei romanești contemporane, primul volum aparut in seria Contemporan|Ro avand ca punct central dramaturgia Letei Popescu.

Este oficial: dispar clasele cu elevi piloși. Expert: „Sistemul trebuie și pus in practica corect”

06:50, 14.03.2024 - O procedura pusa la punct de Ministerul Educației prevede ca la inceput de ciclu de invațamant elevii vor fi repartizați in clase aleatoriu – in ordine alfabetica sau prin tragere la sorți.

Cireșe mai scumpe ca aurul in Ardeal! Cum e posibil așa ceva? - FOTO

12:31, 03.03.2024 - Kilogramul de cireșe se vinde la Deva cu 250 de lei. Cum e posibil oare ca un kilogram de cireșe sa fie mai scump ca aurul.”Au aparut și la Deva! Daca iei cinci kg prețul scade la 200/kg…”, a scris un ardelean.

(live/update) Adunarea Generala a Judecatorilor. Un singur candidat, inregistrat pentru a fi ales in CSM: „Nu mi se pare corect sa renunț la aceasta postura, doar pentru ca sunt unica”

12:25, 01.03.2024 - Magistrații din toata țara s-au intrunit astazi, 1 martie, la Adunarea Generala a Judecatorilor. In cadrul ședinței urmeaza aleși membri in CSM și ai organelor specializate din randul judecatorilor.

Patlagina, leacul natural care alunga raceala. Cum se prepara corect ceaiul cu beneficii uimitoare

09:56, 18.02.2024 - Ceaiul de patlagina este cunoscut pentru proprietațile sale benefice pentru sistemul respirator și pentru efectul sau calmant asupra gatului iritat. Planta comuna și larg raspandita este cunoscuta și sub numele de „Plantago”.


Ce parere ai despre aceasta stire?