Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce să nu mai pui pâine în salata de icre, de fapt. Care este secretul celui mai gustos preparat

Publicat:

Romanii sunt mari amatori de icre, iar mulți dintre ei le prepara in casa. Experții in bucatarie au spus de ce sa nu mai pui paine in salata de icre, de fapt. Care este secretul celui mai gustos preparat, dezvaluit de cei mai mari bucatari. Rețeta salata de icre delicioasa și pufoasa. Care este ingredientul […] The post De ce sa nu mai pui paine in salata de icre, de fapt. Care este secretul celui mai gustos preparat appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ce dau romanii de la tara usturoi gainilor. Secretul traditional de care voiai sa afli mai devreme

14:46, 06.05.2024 - Daca te-ai intrebat vreodata de ce romanii dau usturoi gainilor de la țara, motivul ar putea fi mai simplu decat crezi. Tratamentul cu usturoi pentru gaini este o practica veche și eficienta pentru menținerea sanatații și prevenirea bolilor in randul pasarilor, iar beneficiile sale sunt demne de luat…

Secretul celui mai bun cozonac cu ciocolata. Rețeta cu care nu vei da greș

21:55, 04.05.2024 - Cozonacul este desertul tradițional romanesc nelipsit de la masa de Paște. Acest desert, cu arome bogate și textura pufoasa, face senzație de fiecare data. Daca vreți sa incercați ceva nou de sarbatorile pascale, puteți face cozonac cu ciocolata. Este absolut delicios și se face cu ingrediente puține.…

Rețeta de salata orientala cu ridichi. Un preparat gustos pentru perioada postului

10:45, 02.05.2024 - Daca nu ai idee ce sa mai gatești pentru perioada postului, atunci pregatește rețeta de salata orientala cu ridichi. Este un preparat sanatos și gustos. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare delicioasa, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de cozonac pentru Paște cu care nu da greș nicio gospodina. Iese pufos și gustos. Nu e nevoie nici de framantare 

18:10, 26.04.2024 - Cozonacul este emblematic pentru sarbatorile de Paște și Craciun, insa acesta poate fi destul de greu de facut daca nu ai mai facut pana acum. Din fericire, ți-am pregatit rețeta de cozonac pentru Paște cu care nu da greș nicio gospodina. Se face super simplu și nu trebuie nici macar sa framanți la…

Secretul celui mai gustos cheesecake. Se va coace uniform și nu va avea deloc crapaturi

22:30, 19.04.2024 - Daca te-ai intrebat vreodata cum faci cel mai bun cheesecake, acest articol este pentru tine. Rezultatul va fi un desert bogat, cremos, pe care il poți personaliza cu toppingul preferat. Textura lui va fi perfecta, iar așa-zisul blat nu se va sparge, nu va prezenta crapaturi și se va coace uniform.…

Ce adauga chefii in salata orientala de post pentru un gust magnific

18:06, 19.04.2024 - Salata orientala este o alegere delicioasa in perioada in care renunțam la carne, iar secretul este unul la care nu te-ai fi gandit. Ce adauga chefii in salata orientala de post pentru un gust magnific, o textura cremoasa și un plus de savoare. Iata secretul.  Ingredientul secret din salata orientala…

Secretul celui mai gustos drob-aperitiv de post. Un deliciu, iese savuros

00:15, 15.04.2024 - Drobul este unul dintre cele mai iubite preparate, nelipsit de pe masa de Paște. Totuși, il putem prepara și inainte de Inviere, dar special de post. Va prezentam cea mai interesanta rețeta, cu care vei putea pregati cel mai gustos aperitiv fara carne. Secretul unui drob de post ca la carte Chiar daca…

Reteta perfecta de pulpa de miel pentru Paste. Oamenii de stiinta au aflat cat trebuie sa stea ‘la odihnit’ dupa ce e scoasa din cuptor

22:25, 29.03.2024 - Masa de Paște este unul dintre cele mai așteptate evenimente culinare ale anului, iar friptura frageda și aromata de miel ocupa de necontestat loc de cinste. Insa, obținerea acelui miel perfect gatit, cu interiorul roz și suculent, poate fi o adevarata provocare. Dar nu va ingrijorați! Experții culinari…


Ce parere ai despre aceasta stire?