Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce este bine să te uiți la filmulețe cu pisici

Publicat:

Filmulețele cu pisici se viralizeaza imediat cu un motiv. Sunt amuzante și iți dau o stare de bine. In plus, sunt benefice și pentru sanatate. In 2014, erau peste 2 milioane de filmulețe cu pisici pe Youtube, cu peste 26 de miliarde de vizualizari, potrivit theheartysoul.com. Sunt cele mai populare videoclipuri de pe aceasta platforma și exista un motiv pentru asta. Cercetatorii au stabilit ca aceste clipuri haioase cu pisici nu doar te distreaza, ci iți dau energie și provoaca emoții pozitive. In același timp, scad emoțiile negative pe care le poți simți in acel moment. Cand ești trista, nu ezita…

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Locurile de munca mai puțin solicitante, din punct de vedere mental, dezvolta un risc ridicat in apariția demenței

11:06, 18.04.2024 - Cercetatorii au descoperit ca, cu cat oamenii isi folosesc mai mult creierul la locul de munca, cu atat mai bine par sa fie protejati impotriva problemelor de gandire si de memorie care apar odata cu inaintarea in varsta, potrivit The Guardian. Persoanele cu locuri de munca de rutina si repetitiva…

Dimensiunea creierului uman a crescut cu aproape 7% in 40 de ani

00:20, 16.04.2024 - Studii recente au scos la iveala ca dimensiunea creierului uman a crescut semnificativ de-a lungul evoluției. Cercetatorii au descoperit, de asemenea, ca marirea creierului poate fi asociata cu o rezerva cerebrala crescuta, care ar putea reduce riscul de demența, potrivit Agerpres. Conform unei noi…

Clipurile realizate cu AI de pe YouTube vor primi etichete de informare a utilizatorilor

12:15, 19.03.2024 - La mai bine de un an de la „explozia” AI-ului in mainstream, YouTube vine cu primele schimbari de politica editoriala, care va afecta creatorii de conținut care vor publica conținut generat de AI. Compania dorește marcarea clara a clipurilor realizate prin utilizarea tehnologiilor de inteligența artificiala…

INOVAȚIILE VIITORULUI In viitor, cercetatorii exploreaza tehnologii avansate capabile sa transforme aerul in alimente precum carne, lapte și oua.

14:20, 13.03.2024 - Viitorul aduce tehnologii revoluționare menite sa converteasca dioxidul de carbon din aer direct in alimente alternative precum carne, lapte și oua. The post INOVAȚIILE VIITORULUI In viitor, cercetatorii exploreaza tehnologii avansate capabile sa transforme aerul in alimente precum carne, lapte și oua.…

Semne subtile care indica deficiența de vitamina A și cum sa o corectezi

00:05, 12.03.2024 - Ce este vitamina A?Vitamina A este o vitamina solubila in grasimi, care este prezenta in mod natural in multe alimente. Exista 2 mari surse de vitamina A, și anume:1. Vitamina A preformata (retinol, esteri retinilici)2. Carotenoizii de provitamina A (alfa-carotenul și beta-carotenul), care sunt transformați…

Care este varsta maxima pana la care poate trai un om - Studiu

05:40, 24.02.2024 - Cercetatorii din Olanda au efectuat un studiu amplu și de lunga durata pentru a determina varsta maxima pana la care poate trai un om. Cercetatorii au sugerat ca este puțin probabil ca un om sa traiasca mai mult de 115 ani, durata maxima de viața pentru o femeie ajungand la 115,7 ani, in timp ce barbații…

Erika Isac, autoarea piesei feministe „Macarena”: „Am incercat sa expun in versuri realitatea abuzurilor și realitatea victimelor”. Cum il descrie pe „Mirel din Turnu Magurele”

11:10, 22.02.2024 - Cantareața Erika Isac, autoarea piesei „Macarena”, ce a starnit o furtuna pe rețelele de socializare, a dezvaluit miercuri, pentru Pagina de Media, ca versurile melodiei au fost inspirate din experiențelor sale și ale femeilor din jurul ei. Artista a catalogat reacțiile negative primite ca fiind frustrari…

Descoperire fantastica a cercetatorilor: cum pot prezice cine va avea demența cu 10 ani inainte de declanșarea bolii

12:00, 13.02.2024 -  Studiul, publicat in revista Nature Aging, face parte din cercetarile in curs de desfasurare ale mai multor echipe pentru a identifica pacientii cu risc de dementa cu ajutorul unui simplu test de sange, un progres despre care multi oameni de stiinta cred ca va accelera dezvoltarea de noi tratamente.In…


Ce parere ai despre aceasta stire?