Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce au fost închise localurile din Cluj-Napoca după 5 zile. Boc, revoltat: „Suntem victima propriului succes”

Publicat:

Localurile, teatrele si cinematografele din Cluj-Napoca vor pune lacatul la doar 5 zile dupa ce au fost redeschise. a explicat ce s-a intamplat, in timp ce primarul Boc protesteaza.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

FC Argeș Basketball e in semifinale! Primarul Cristian Gentea: „Intreg Piteștiul e alaturi de voi!”

15:45, 17.04.2024 - FC Argeș incheie seria cu Rapid și merge in semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin. In semifinalele ligii, FC Argeș o va intalni pe U-BT Cluj-Napoca. ’’Ce victorie a echipei noastre de baschet intr-o atmosfera superba creata de piteșteni! Tuturor le mulțumesc! Ne-am calificat in semifinalele…

Boc, dupa evenimentul pro-european de la Cluj: „UE este un succes istoric. A durat sute de ani pentru a fi consolidata in scopul asigurarii pacii, libertații și prosperitații”

16:40, 10.03.2024 - Cluj-Napoca a fost, sambata, gazda conferinței regionale „Europa in fiecare localitate”, eveniment prin care a fost subliniat rolul pe care fondurile europene il au in dezvoltarea comunitaților noastre. 

Femei de succes. Narcisa, șoferița care iți zambește de la volanul unui autobuz electric. „Imi place ceea ce fac și o fac cu bucurie!”

19:56, 07.03.2024 - Narcisa este șofer profesionist și transporta in siguranța, zilnic, mii de calatori din municipiul Cluj-Napoca, la volanul unui autobuz electric. „Ma mandresc cu ceea ce fac”, recunoaște aceasta și recomanda doamnelor sa imbrațișeze cu incredere o meserie revendicata in mod tradițional de barbați.

Eveniment gratuit despre realizarea unui site de succes, la Cluj

13:05, 19.02.2024 - Creators.comm, comunitatea dedicata creatorilor de business și schimbarii in comunitate, organizeaza un nou eveniment Creators.talks, in data de 21 februarie, la Cluj-Napoca. Unul dintre cele mai importante lucruri pentru un antreprenor este site-ul unde potențialii clienți pot gasi cu ușurința detalii…

Patrick Ciorcila, directorul Transylvania Open WTA 250, a bifat un nou succes! Turneul de la Cluj are locul garantat in circuit - FOTO

13:05, 14.02.2024 - Transylvania Open WTA 250 are locul asigurat in circuitul WTA, iar a cincea ediție va avea loc in perioada 1-9 februarie 2025.Transylvania Open WTA 250, turneul de tenis din Cluj-Napoca desemnat doi ani la rand cel mai bun turneu din lume la categoria lui, are de acum locul clar stabilit in circuitul…

Franța renunța la ajutorul pentru inchirierea mașinilor electrice, dupa prea multe cereri. Proiectul este „victima propriului succes”

15:51, 13.02.2024 - Franța oprește schema de inchiriere a mașinilor electrice in valoare de 100 de euro pe luna, dupa o cerere uriașa. Ministrul industriei și energiei spune ca schema de ajutor pentru gospodariile cu venituri mici și de reducere a emisiilor este „victima propriului succes”, informeaza The Guardian.

TRAGEDIE in Cluj-Napoca noaptea trecuta. Tanara cazuta de la inalțime pe carosabil / Manevre de resuscitare fara succes

08:10, 12.02.2024 - Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit in cursul nopții trecute pentru a acorda primul ajutor calificat unei persoane cazute de la inalțime pe strada Henri Barbusse din municipiul Cluj-Napoca.

Barbat resuscitat dupa ce a fost lovit de un autoturism! Victima accidentului a decedat! (UPDATE 2)

09:21, 08.02.2024 - Un accident rutier grav s-a petrecut in aceasta dimineața la Cluj-Napoca in zona Minerva. Accidentul s-a produs in zona stației Minerva din cartierul Manaștur, o persoana fiind resuscitata de un echipaj SMURD, dupa ce ar fi fost lovita de o mașina. „Pompierii din cadrul Detașamentului 2 intervin la…


Ce parere ai despre aceasta stire?