Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce apar cutremure în Vrancea, de fapt. Ce au descoperit cercetătorii români în pământul din toată zona

Publicat:

De ce sunt, de fapt cutremure in Vrancea. Conform specialiștilor, seismicitatea in zona Vrancea este una dintre cele mai interesante din lume, nu doar din punct de vedere al energiei cutremurelor ce se produc aici, ci și prin faptul ca seismele mari se produc cu anumire regularitați. De ce apar cutremure in Vrancea, de fapt […] The post De ce apar cutremure in Vrancea, de fapt. Ce au descoperit cercetatorii romani in pamantul din toata zona appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cercetatorii se confrunta cu o provocare imensa: au descoperit o grota subacvatica atat de adanca incat pare sa nu aiba fund

09:46, 07.05.2024 - Recent, o echipa de cercetatori a descoperit cea mai adanca peștera subacvatica din lume, situata in apropierea graniței dintre Mexic și Belize. Inițial considerata a doua cea mai adanca peștera, Taam Ja’ Blue Hole (TJBH) s-a dovedit a fi chiar mai adanca decat se credea, ajungand la o remarcabila adancime…

Ce au descoperit recent cercetatorii sub suprafața Pamintului

00:40, 01.05.2024 - Cercetatorii de la Northwestern University din SUA au anunțat ca au descoperit „un tezaur acvatic” ascuns adinc sub suprafața Pamintului. Descoperirea a fost posibila datorita unui tip de roca albastra care exista in mantaua planetei noastre și are abilitatea unica de a capta apa in structura sa. {{739030}}Anunțul…

Cercetatorii au descoperit ca oamenii care traiesc in orase isi pierd capacitatea de a digera fructele si legumele (Studiu)

15:20, 24.03.2024 - Alimentatia occidentala duce o lipsa serioasa de fibre, iar acest lucru ar putea schimba in mod fundamental modul in care intestinele noastre digera materia vegetala, arata un studiu publicat recent in revista Science, potrivit News.ro. 

Dezvaluiri științifice: Virusul Covid ramane in sange timp de peste un an. Ce au mai descoperit cercetatorii

14:35, 15.03.2024 - In urma a doua studii realizate de oamenii de știința, aceștia au descoperit bucați de SARS-CoV-2, denumite antigene COVID, care pot sa ramana in sange pana la o perioada de aproximativ 14 luni dupa infecție. Aceste bucați de SARS-CoV-2 pot ramane timp de mai bine de doi ani in mostre de țesut de la…

Cercetatorii americani au descoperit modul in care stresul cronic poate duce la dezvoltarea cancerului

08:30, 14.03.2024 - Oamenii de știința din New York au efectuat un nou studiu și au descoperit lucruri noi despre legatura dintre stres si cancer, relateaza Rador Radio Romania. Stresul cronic poate duce la dezvoltarea cancerului? Oamenii de știința din New York au incercat sa raspunda la aceasta intrebare; iar articolul…

Oamenii de stiinta au descoperit cel mai stralucitor obiect cosmic din Universul cunoscut

00:31, 21.02.2024 - O galaxie alimentata de gaura neagra cu cea mai rapida crestere inregistrata vreodata este cel mai stralucitor obiect cosmic din Universul cunoscut, a constatat un studiu la care au colaborat mai multe echipe de cercetatori, informeaza Xinhua. O echipa condusa de oameni de stiinta de la Universitatea…

Noi studii despre renunțarea la fumat. Ce au descoperit cercetatorii, și cum decurge de fapt revenirea la normal a organismului

08:55, 18.02.2024 - Atunci cand oamenii renunta la fumat, organismul nu revine imediat la normal. Doua studii recente arata efectele de durata ale fumatului asupra sanatatii noastre. Imunitatea, in special, pare sa fie chiar mai afectata decat se credea pana acum, informeaza AFP.

Cercetatorii chinezi au descoperit un nou tratament pentru AVC

20:26, 13.02.2024 - Un studiu efectuat in China a aratat ca o substanta extrasa din frunzele si semintele uscate ale arborelui Ginkgo ar putea imbunatati recuperarea cognitiva precoce dupa un accident vascular cerebral (AVC). Cercetatorii asiatici, condusi de cei de la Spitalul Tiantan din Beijing, au constatat in cadrul…


Ce parere ai despre aceasta stire?