Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

David Beckham a jucat probabil ultimul meci pentru Los Angeles Galaxy

Publicat:

Echipa americana a invins, marti, in deplasare, cu scorul de 4-3 la loviturile de departajare, formatia australiana , intr-un meci amical care ar putea insemna ultima aparitie a englezului in tricoul californienilor, informeaza AFP.

Beckham, în vârsta de 36 de ani, se afla la final de contract cu LA Galaxy si nu a luat o decizie în ceea ce priveste viitorul sau, daca sa accepte oferta venita din partea clubului Paris Saint-Germain sau sa ramâna la formatia americana.

Beckham…

Citeste articolul mai departe pe sport365.ro…  

Sursa articol: sport365.ro


Stiri pe aceeasi tema

Inter Unirea, calificare dramatica in finala Cupei Romaniei, dupa lovituri de departajare cu Performanța Ighiu! Formația din „curba”, in premiera in ultimul act!

20:20, 29.05.2024 - Inter Unirea, calificare dramatica in finala Cupei Romaniei, dupa lovituri de departajare cu Performanța Ighiu! Formația din „curba”, in premiera in ultimul act! Inter Unirea s-a calificat dramatic in finala Cupei Romaniei, dupa ce a eliminat Performanța Ighiu la loviturile de departajare, deși a evoluat…

FC Barcelona, victorie cu FC Sevilla, scor 2-1, la ultimul meci cu Xavi pe banca tehnica

08:46, 27.05.2024 - Formatia FC Barcelona a invins, duminica, in deplasare, cu scorul de 2-1, echipa FC Sevilla, in ultima etapa a campionatului Spaniei si ultimul meci pe banca tehnica a catalanilor pentru Xavi.

Kylian Mbappe nu iși poate lua adio de la fanii lui PSG: Nu va juca in ultimul meci al sezonului din Ligue 1

12:51, 19.05.2024 - Starul Kylian Mbappe nu va evolua pentru Paris Saint-Germain in ultimul meci al echipei sale in actuala editie a campionatului de fotbal al Frantei, impotriva formatiei FC Metz, antrenata de Ladislau Boloni, informeaza AFP.

Kylian Mbappe a marcat la ultimul sau meci pe Parc des Princes

08:45, 13.05.2024 - Kylian Mbappe a marcat la ultimul sau meci pe Parc des Princes ca jucator al echipei Paris Saint-Germain, care a fost invinsa cu scorul de 3-1 de formatia FC Toulouse, duminica seara, in etapa a 33-a (penultima) a campionatului de fotbal al Frantei.

VIDEO. Mesajul lui Mbappe. Francezul a anunțat oficial ca va parasi PSG. “Este ultimul meu an”

13:55, 11.05.2024 - Dupa șase ani de activitate la Paris Saint-Germain, Kylian Mbappe (25 de ani) a luat decizia de a pleca. Speculațiile din presa internaționala s-au confirmat odata cu anunțul facut de superstarul francez intr-un videoclip postat pe rețelele sociale, in care vorbește despre plecarea de la echipa. “E…

Mbappe si-a oficializat plecarea

10:45, 11.05.2024 - Fotbalistul francez Kylian Mbappe si-a oficializat plecarea de la Paris Saint-Germain la finalul sezonului dupa ce a jucat sapte ani la acest club, fara a-si anunta viitoarea destinatie, informeaza AFP. „Este ultimul meu an la Paris SG, nu voi prelungi si-mi voi incheia aventura peste cateva saptamani,…

O actrita americana, care a jucat alaturi de Frank Sinatra si Dean Martin, a murit / Video

17:50, 01.04.2024 - O actrita americana, care a jucat alaturi de Frank Sinatra si Dean Martin, a muritActrita americana Barbara Rush, cunoscuta din pelicula ''It Came From Outer Space'' (1953), a murit la varsta de 97 de ani, a confirmat fiica acesteia, potrivit DPA, scrie Agerpres.Actrita, nascuta in Denver,…

VIDEO Bogdan Lobonț a jucat din nou pentru Ajax – Sven Goran Eriksson, ultimul meci pe banca tehnica

19:40, 23.03.2024 - Legendele celor de la Liverpool și Ajax Amsterdam s-au intalnit sambata intr-un meci demonstrativ, prilej cu care antrenorul Sven Goran Eriksson, diagnosticat cu cancer, și-a indeplinit un vis vechi.


Ce parere ai despre aceasta stire?