Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Daniela Crudu a pozat nud pe balconul unui hotel. Cum a fost surprinsă fosta asistentă TV FOTO

Publicat:

și-a surprins din nou fanii! Cunoscuta fosta asistenta pacatoasa a pozat nud pe balconul unui hotel. Cum a fost surprinza celebra bruneta din showbiz-ul romanesc? Propunerile indecente din partea barbaților cu siguranța nu s-au lasat așteptate. a pozat nud. Cum a fost surprinsa pe balconul unui hotel? și-a surprins […] The post a pozat nud pe balconul unui hotel. Cum a fost surprinsa fosta asistenta TV FOTO appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Incredibil cum a fost surprinsa fosta iubita a lui Liviu Dragnea. Felicitarile nu au intarziat sa apara: „Casa de piatra!”

21:51, 08.04.2024 - O prezența rara, dar remarcabilaRetrasa din viața publica dupa separarea de Dragnea, Irina a fost o prezența rara la evenimentele mondene sau pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, ea a ales sa impartașeasca cu urmaritorii sai unul dintre momentele fericite prin care a trecut recent, participarea…

Cum a fost surprinsa Irina Tanase, fosta iubita a lui Liviu Dragnea, in weekend. Felicitarile au venit imediat: „Casa de piatra!”

19:21, 08.04.2024 - Impecabila din toate punctele de vedere, radiind de fericire, Irina Tanase a trait momente emoționante in weekendul ce abia s-a incheiat. Cum a fost surprinsa fosta iubita a lui Liviu Dragnea, felicitarile nu au lipsit. Un cuplu controversat A pașit sub lumina reflectoarelor, devenind cunoscuta in intreaga…

Cu cine l-a inlocuit Madalina pe Nicolae Guța! Fosta iubita, cunoscuta și ”Beyonce de Romania” a uitat de manelist! / FOTO

21:15, 29.03.2024 - Liviu Guța și Madalina au trait o frumoasa poveste de dragoste, iar ea i-a calcat pe urme manelistului. Insa, relația lor a luat sfarșit, iar acum se pare ca cea numita ”Beyonce de Romania” are un nou iubit! Iata cu cine l-a inlocuit pe Nicolae Guța!

(video) Fosta ministra a Afacerilor Interne Ana Revenco, surprinsa parcand neregulamentar langa Președinție

21:21, 06.03.2024 - Fosta ministra a Afacerilor Interne și șefa Centrului pentru Comunicații Strategice și Combaterea Dezinformarii, Ana Revenco și-a parcat mașina chiar in fața trecerii de pietoni. Cazul a fost surprins de catre un activist.

Ipostaza emoționanta in care a fost surprinsa Gabriela Pițigoi de la Mireasa, sezonul 6, alaturi de fiul ei și al lui Valentin. Fosta concurenta radiaza de fericire / FOTO

17:51, 01.03.2024 - Gabriela Pițigoi și Valentin, foști conucrenți in sezonul 6 Mireasa, au devenit parinți de curand. Recent, tanara a facut publica o fotografie in care apare alaturi de micuțul ei, Tudor Gabriel. Ipostaza emoționanta in care au fost surprinși cei doi. 


Ce parere ai despre aceasta stire?