Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Daniel Jitariu, una dintre ispitele de la "Insula Iubirii", scrie poezii din clasa a VI-a și visează să scoată o carte

Publicat:

 Își câștiga existența ca designer grafic și software developer, dar , una dintre ispitele masculine care pun la încercare rezistenta cuplurilor în cadrul reality show-ului &"&", este un adevarat artist.

Daniel scrie poezii înca de când era în clasa a VI-a și viseaza chiar sa lanseze o carte. &"Vreau sa scot o carte. Proza cu poezii. Am imaginație bogata&", marturisește tânarul. &"În timpul liber mai compun la pian, am și scos un album de muzica, disponibil pe iTunes&", mai…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Simona Halep vrea sa scrie o carte. Autobiografia unui mare sportiv a convins-o

23:15, 10.06.2024 - Simona Halep (32 ani, locul 1.135) a declarat ca se gandește sa scrie o carte in care sa povesteasca tot calvarul prin care a trecut dupa ce a fost suspendata pentru dopaj in octombrie 2022.

Jucatorul-robot de la FCSB: „Daca ar scrie cineva o carte despre el, ar fi bestseller"

15:51, 06.06.2024 - Mihai Pintilii (39 de ani) a oferit un interviu in exclusivitate pentru GOLAZO.ro și a explicat secretele care au adus titlul la FCSB dupa o pauza de 9 ani. Antrenorul il lauda pe Vlad Chiricheș, care l-a impresionat prin capacitatea de a se recupera dupa accidentari.

Cand incepe Insula Iubirii, sezonul 8, la Antena 1 și in AntenaPLAY. Premiera, mai aproape decat crezi

11:16, 03.06.2024 - Cinci cupluri vor juca totul pe o singura carte, cea a fidelitatii, in compania unor ispite #deneoprit, in cel mai nou sezon Insula Iubirii, care va avea premiera pe 15 iulie si va fi difuzat luni, marti si miercuri, de la 20.30, la Antena 1.

Alexia și Aris Eram vin in platoul Ești mai deștept decat un copil de clasa a V-a, astazi, de la ora 18.00, la Antena 1

13:46, 17.05.2024 - Alexia și Aris Eram au acceptat provocarea de a-și testa cunoștințele dobandite in clasele primare, alaturi de copii de clasa a V-a și vin in platoul Ești mai deștept decat un copil de clasa a V-a?, astazi, de la ora 18.00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Ioan Turc: Lucrare cum scrie la carte pe una dintre cele mai lungi strazi din oraș

16:31, 16.05.2024 - Facem o lucrare așa cum scrie la carte pe una dintre cele mai lungi strazi din oraș. Aceasta lucrare va fi terminata intr-un timp record, spune primarul Ioan Turc. ”Am inceput in forța repararea integrala a strazii Ghinzii, o strada de 3.100 de metri liniari, o strada importanta din municipiul Bistrița…

Eliza și Cosmin Natanticu vin in platoul Ești mai deștept decat un copil de clasa a V-a, astazi, de la ora 18.00, la Antena 1

13:01, 26.04.2024 - Eliza și Cosmin Natanticu au acceptat provocarea de a-și testa cunoștințele dobandite in clasele primare, alaturi de copii de clasa a V-a și vin in platoul Ești mai deștept decat un copil de clasa a V-a?, astazi, de la ora 18.00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

O carte de poezii romanești, decorata cu arsenic, a fost plasata in carantina de Biblioteca Naționala a Franței

10:35, 26.04.2024 - Biblioteca Naționala a Franței a plasat in carantina patru carți din secolul al XIX-lea decorate cu arsenic, pentru evitarea oricarui risc asociat cu aceasta substanța toxica. Printre volume se afla și o antologie de poezie romaneasca.

ADDA și Catalin Rizea vin in platoul Ești mai deștept decat un copil de clasa a V-a, astazi, de la ora 18.00, la Antena 1

11:25, 05.04.2024 - ADDA și Catalin Rizea vin in platoul Ești mai deștept decat un copil de clasa a V-a?, quiz show-ul care le ofera adulților ocazia de a-și testa cunoștințele dobandite in clasele primare, alaturi de copii de clasa a V-a, dar si sa castige sume considerabile, astazi, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.


Ce parere ai despre aceasta stire?