Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dana Săvuică, nemulțumită că nu mai poate dormi cum trebuie după ce și-a micșorat sânii. Ce o supără acum

Publicat:

Deși a scapat de durerile de spate și și-a vazut visul de-o viața implinit cu ochii, are o alta nemulțumire pe suflet. Afla din randurile de mai jos care e motivul pentru care prima romanca care a pozat in Playboy nu mai poate dormi noaptea cum trebuie!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cate ore pe zi ar trebui sa stai in picioare, sa faci mișcare și sa dormi pentru o sanatate optima

14:15, 30.04.2024 - Este timpul sa faci mișcare - mult mai mult decat reușești in prezent. Conform unui studiu realizat recent, pentru o sanatate optima, este necesar sa aloci patru ore pe zi unui anumit nivel de activitate fizica.

Mireasa. Maria și Ștefan, discuții in contradictoriu. Concurenta este nemulțumita de comportamentul iubitului: ”Nu aveai niciun stres” / VIDEO

23:01, 04.04.2024 - Maria și Ștefan formeaza un cuplu indragit in casa Mireasa, dar au aparut mici probleme intre ei. Cei doi au avut numeroase discuții in contradictoriu, dupa ce concurenta a fost deranjata de atitudinea iubitului.

Ce spune Dana Savuica despre participarea prietenei sale, Carmen Negoița, la Asia Express. „Emisiunea este foarte OK, dar nu pentru toata lumea”

17:46, 04.04.2024 - Carmen Negoița și sora ei, Andreea Perețeanu, participa la Asia Express, show ce se va difuza in curand la Antena 1. Despre cum se vor descurca cele doua a vorbit chiar Dana Sabuica, cea care ii este prietena buna lui Carmen.Carmen Negoița și Dana Savuica au fost apropiate de pasiunea pentru moda și…

Cum alegi cel mai bun loc in avion. E ideal daca vrei sa dormi tot zborul sau iți e frica de turbulențe

14:15, 01.04.2024 - Zborurile cu avionul au devenit tot mai populare datorita flexibilitații. Daca vrei sa dormi sau sa te ferești de turbulențe, trebuie sa fii atent la cateva detalii importante in ceea ce privește locul pe care in alegi in aeronava.

Dorinel Munteanu a lasat modestia dupa victoria cu Poli Iași: „Nu cred ca se supara nimeni din stadion daca era 3-0 la pauza”

20:05, 16.03.2024 - Dorinel Munteanu (55 de ani) este mulțumit de jocul prestat de Oțelul Galați in victoria cu Poli Iași, scor 1-0, din prima runda a play-out-ului. La finalul meciului, antrenorul galațenilor a declarat ca echipa lui a fost mai buna in acest meci, iar victoria nu poate fi pusa la indoiala. Dorinel Munteanu…


Ce parere ai despre aceasta stire?