Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dacia Unirea Brăila sărbătoreşte centenarul deși se află în insolvenţă

Publicat:

Echipa de fotbal fanion a Brailei, Dacia Unirea, sarbatoreste centenarul, eveniment care este umbrit de faptul ca se afla, incepand de anul trecut, in procedura de insolventa, din lipsa de fonduri, clubul fiind subfinantat. 

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Connect-R iși sarbatorește ziua de naștere! Artistul implinește varsta de 42 de ani: ”Toata dragostea mea”

14:00, 09.06.2024 - Zi de sarbaroare in showbiz-ul romanesc! Connect-R implinește astpzi 42 de ani și sarbatorește cu un eveniment pe masura! Artistul a primit o mulțime de mesaje de felicitare din partea tuturor oamenilor dragi din viața lui! Iata ce urare speciala i-a facut Pepe cu aceasta ocazie!

Dezbatere legislativa: Curtea Constituționala discuta prelungirea termenelor de insolvența

07:20, 03.06.2024 - Curtea Constituționala a Romaniei examineaza luni sesizarea Inaltei Curți de Casație și Justiție (ICCJ) referitoare la Legea care aproba OUG pentru extinderea termenelor din actul normativ privind procedurile de prevenire și insolvența, potrivit Agerpres.

ZI DE NAȘTERE Cristina Gloria Oprișa iși sarbatorește ziua de naștere

10:10, 20.05.2024 - Una din cele mai active si cunoscute artiste satmarene pe plan local si national, Cristina Gloria Oprisa, a ajuns la o noua aniversare. The post ZI DE NAȘTERE Cristina Gloria Oprișa iși sarbatorește ziua de naștere first appeared on Informatia Zilei .

Noaptea Muzeelor 2024 la Muzeul Mitropoliei Clujului – Vernisajul expoziției „Iconografii”

09:15, 17.05.2024 - Anul acesta, in data de 18 mai 2024, Noaptea Europeana a Muzeelor marcheaza cea de-a XX-a ediție, un eveniment care, de la an la an, a antrenat un numar tot mai mare de muzee, galerii de arta, case memoriale, institute și centre culturale, dar și milioane de vizitatori. Pentru Muzeul Mitropoliei Clujului,…

Xtra Night Show. Petrecere fabuloasa de ziua Andei Adam! Cantareața implinește 44 de ani și sarbatorește alaturi de prieteni: ”E prima oara...” / VIDEO

22:45, 26.04.2024 - Zi speciala in familia Andei Adam! Cantareața implinește 44 de ani și este incojurata de o mulțime de prieteni și de cei mai importanți oameni din viața ei. A organizat o petrecere fabuloasa, cu aproape 80 de ani invitați, iar decorul este uimitor! Iata cu ce cadou a surprins-o soțul ei.

One Star Security SRL, din Constanta, a intrat in insolventa! (MINUTA)

15:10, 22.04.2024 - One Star Security SRL, cu sediul in municipiul Constanta, Portul Constanta, a intrat in insolventa Decizia apartine Tribunalului Constanta.Instanta a desemnat, in mod provizoriu, in calitate de administrator judiciar pe Euroinsol Consulting SPRL, cu sediul in municipiul Ploiesti, Bd. Republicii. Tribunalul…

Paștele Catolic 2024: Cum se sarbatorește Invierea Domnului in alte țari

12:10, 31.03.2024 - Anul acesta, Paștele catolic pica pe 31 martie. Inainte de sarbatoarea Invierii Domnului sunt marcate Floriile și Saptamana Sfanta considerata cea mai importanta perioada de rugaciune din catolicism.

MApN confirma ca o 'posibila drona' a cazut pe Insula Mare a Brailei / VIDEO cu craterul format pe terenul agricol

10:45, 29.03.2024 - Ministerul Apararii Naționale a confirmat, vineri, ca in seara zilei precedente in Insula Mare a Brailei au fost gasite fragmente de la o 'posibila drona'. „In seara zilei de 28 martie 2024, au fost identificate fragmente care par a proveni de la un dispozitiv aerian (drona), pe un teren agricol…


Ce parere ai despre aceasta stire?