Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Daca vei bea aceasta potiune in fiecare zi nu te vei mai imbolnavi niciodata!

Publicat:

Acest amestec uimitor este incarcat cu ingrediente care fac minuni pentru organismul tau. 
Ghimbirul are un efect de incalzire imediata care te face sa transpiri si sa eliberezi toxinele. Ghimbirul este cunoscut pentru efectele sale benefice asupra sistemului gastro-intestinal. De asemenea, are foarte multe proprietati de intarire a sistemului imunitar. 

Un leac care face minuni, din alcool si usturoi
Bicarbonatul de sodiu va echilibra nivelul pH-ului corpului tau, facandu-ti corpul alcalin. El pur si simplu neutralizeaza virusii si ajuta la mentinerea echilibrului…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cea mai buna bautura care poate inlocui cafeaua. Ușor de preparat, are ingrediente care iți vor da energie pe tot parcursul zilei

19:50, 24.04.2024 - Cafeaua pare un viciu mic, neinsemnat. Insa cand se beau peste o cescuța pe zi din aceasta bautura, apar și problemele de sanatate.Deși are avantaje și dezavantaje, specialiștii recomanda bauturile din plante care nu conțin cofeina sau amestecurile care furnizeaza minții și trupului energia necesara…

Rețete de ”furnici in copac” – cum se prepara

12:00, 21.04.2024 - ”Furnici in copac” este un preparat tradițional chinezesc - Ma Yi Shang Shu - care a devenit foarte apreciat și pe plaiurile mioritice și este indragit de copii și adulți deopotriva. Preparatul poate fi facut dupa rețeta originala sau poate fi adaptat dupa propriile preferințe. Descopera, așadar, idei…

Parjoale de orez de post: rețeta buna și simpla

10:35, 12.04.2024 - Pentru cei care respecta Postul Mare sau nu folosesc deloc produse din carne, va oferim o rețeta de parjoale de post. Astfel de cotlete de orez cu legume pot fi consumate la pranz, la cina, cu sau fara garnitura. Ingrediente Orez cu bob rotund – 150 g de crupe sau 400 g de orez fiert.Morcovi – un morcov…

Ciorba de urzici cu franjuri de oua, mai gustoasa și mai consistenta

20:55, 01.04.2024 - Este o rețeta mult mai gustoasa și mai consistenta, datorita adaosului de oua sub forma de franjuri. Acestea utilizeaza foarte des in rețetele de ciorba, atunci cand se renunța la fidea sau la orez. Ofera ciorbelor și savoare, dar și aspect apetisant. In plus, combinația de urzici cu oua este una foarte…

Doua sticle de bautura ieftina l-au adus in fața instanței: Barbat din Alba, trimis in judecata dupa ce a furat dintr-un Profi

22:00, 26.03.2024 - Doua sticle de bautura ieftina l-au adus in fața instanței: Barbat din Alba, trimis in judecata dupa ce a furat dintr-un Profi Un barbat din Alba va ajunge in fața instanței și va fi judecat pentru furt calificat. Fapta: a furat doua sticle cu bautura ieftina, dintr-un magazin Profi din Blaj. Fapta…

Dulceața de ceapa, rețeta cu care ii vei da pe toți gata. Secretul unei delicatese franțuzești fara egal

09:00, 27.02.2024 - Aceasta rețeta simpla și delicioasa va transforma ceapa obișnuita intr-un deliciu rafinat, perfect pentru a fi savurat alaturi de branzeturi, carne sau chiar pe o simpla felie de paine prajita, relateaza Știri Diaspora.Ingrediente- 1 kg de ceapa roșie sau ceapa galbena, curațata și taiata subțire- 500…

Gogoșile, desertul de care nu ne saturam niciodata (P)

19:10, 15.02.2024 - Cine a inventat gogoșile?Exista mai multe povești despre inventarea gogoșilor. Una dintre ele spune ca au fost facute pentru prima data de coloniștii olandezi din America de Nord in secolul al XIX-lea. O alta poveste spune ca un marinar olandez pe nume Hansen Gregory a inventat gogoșile pe o nava in…

Tarta cu lamaie si bezea

00:30, 09.02.2024 - Aluat tarta (pentru un cerc cu diametrul de 20 de cm) 110 gr. faina 40 gr. zahar pudra 10 gr. pudra de migdale 10 gr. amidon 1 gr. sare 60 gr. unt 82% grasime 25 gr. ou Se taie untul rece in cuburi mici si se amesteca cu restul ingredientelor. Aluatul obtinut se inveleste in folie alimentara si se lasa…


Ce parere ai despre aceasta stire?