Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cutremur POLITIC în Austria: Fostul lider al extremei drepte, inculpat pentru CORUPȚIE

Publicat:

Fostul sef al extremei drepte si ex-vicecancelar Heinz-Christian Strache a fost inculpat pentru "coruptie", o premiera dupa scandalul Ibizagate care a provocat caderea guvernului, a anuntat joi parchetul, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Acuzatia vizeaza "acordarea de avantaje" lui Heinz-Christian Strache in contrapartida la "sustinerea sa pentru modificarea unei legi" pentru a permite unei clinici sa fie agreata de asigurarile sociale, au explicat procurorii intr-un comunicat.

In 2019, coalitia intre conservatori si extrema dreapta a cazut dupa o capcana intinsa presedintelui…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Herbert Kickl, liderul extremei drepte din Austria, este anchetat pentru coruptie

22:25, 29.04.2024 - Parchetul de la Viena a anuntat luni declansarea unei anchete pentru coruptie impotriva liderului extremei drepte austriece Herbert Kickl, cu cateva luni inainte de alegerile legislative in care partidul sau este dat in drept favorit in intentiile de vot, informeaza AFP si Reuters.

Liderul extremei drepte din Austria este vizat de o ancheta de coruptie: partidul sau este cotat foarte bine inainte de alegeri

21:55, 29.04.2024 - Parchetul de la Viena a anuntat luni declansarea unei anchete pentru coruptie impotriva liderului extremei drepte austriece Herbert Kickl, cu cateva luni inainte de alegerile legislative in care partidul sau este dat in drept favorit in intentiile de vot, informeaza AFP si Reuters, relateaza Agerpres.

Succesorul lui Luis Rubiales, inculpat si el intr-un caz de coruptie

17:25, 12.04.2024 - Succesorul lui Luis Rubiales la conducerea Federatiei Spaniole de Fotbal (RFEF) dupa scandalul sarutului fortat a fost si el inculpat, vineri, intr-un dosar de coruptie, a anuntat justitia spaniola, potrivit AFP, conform News.ro.

Statuile profeților Vechiului Testament, instalate la muzeul de arta Humboldt Forum, subiect de dezbateri privind infiltrarea extremei drepte

14:36, 24.03.2024 - Statuile a opt profeți din Vechiul Testament, instalate saptamana trecuta in jurul cupolei Palatului din Berlin restaurat, care in prezent gazduiește muzeul de arta Humboldt Forum, au devenit subiect de dezbatere, detractorii denunțand un razboi cultural al extremiștilor de dreapta.

Mai poate ceva sa opreasca ascensiunea lui Jordan Bardella, tanarul lider al extremei drepte franceze? Ingrijorari pentru Macron

16:45, 11.03.2024 - Tabara pro-Macron se straduiește sa gaseasca o modalitate eficienta de a intrerupe avantul carismaticului tanar lider extremist de dreapta Jordan Bardella in contextul apropierii alegerilor europarlamentare.

Presa din Germania lanseaza o campanie impotriva extremei drepte

15:45, 14.02.2024 - Mai multe ziare germane cu notorietate, impreuna cu companii de publicitate, fundatii si asociatii, lanseaza de joi o campanie impotriva extremei drepte, care vine sa completeze manifestatiile masive din Germania impotriva formațiunilor politice extremiste, informeaza miercuri agentia DPA, preluata…

Guvernul german ataca finantarea si armele extremei drepte

16:20, 13.02.2024 - Guvernul cancelarului german Olaf Scholz a prezentat marti o serie de masuri pentru combaterea extremei drepte, atacand in special finantarea acesteia, intr-o tara socata de dezvaluirea unei intalniri secrete care planuia expulzarea strainilor, informeaza AFP. Salutand recenta mobilizare a "sute…

Manifestatie contra extremei drepte la Dresda. Mii de germani au iesit pe strazi, in ploaie | VIDEO

21:46, 11.02.2024 - Cateva mii de oameni au iesit in strada duminica la Dresda la o contramanifestatie, in timp ce extrema dreapta comemora distrugerea orasului de catre fortele aliate la sfarsitul celui de-Al Doilea Razboi Mondial.


Ce parere ai despre aceasta stire?