Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum se prepară gogoşelele pentru ţuică. Reţeta lui Radu Anton Roman

Publicat:

Gogoselele pentru tuica sunt de fapt niste chiftelute de cartofi si branza. Reteta se pune foarte usor in practica, nu nesesita multa munca si nu este foarte costisitoare. Secretul consta in proportionarea corecta a ingredientelor.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Secretul pentru cea mai gustoasa varza calita. Ce sa adaugi pentru un plus de savoare, rețeta asta are 300 de ani

22:46, 18.05.2024 - Cum sa faci cea mai delicioasa varza calita? Aceasta mancare nu lipsește niciodata din meniurile restauratelor tradiționale romanești. Daca doriți sa o faceți acasa, va vom prezenta o rețeta veche de 300 de ani. Cea mai delicioasa varza calita Varza calita este un preparat gustos și apreciat de toți…

Gogosi cu lingura, cea mai usoara reteta. Secretul lui Chef Paul Constantin pentru cele mai pufoase

09:15, 15.05.2024 - Cine nu adora gogoșile? Acest desert este preferatul tuturor. Sunt aromate și gustoase și nu aveți nevoie de multe ingrediente pentru a le prepara. Pentru astazi va aratam o rețeta simpla de gogoși cu lingura. Secretul lui Chef Paul Constantin pentru cele mai pufoase gogoși! Ce ingrediente aveți nevoie…

FOTO/VIDEO: La cei 80 de ani ai sai, Ioana Matei din Rusu Bargaului pregatește Pasca pentru masa de Paște cu slanina și carnaț

22:35, 04.05.2024 - Ioana Matei (80 de ani), din Rusu Bargaului prepara pasca in fiecare sambata a Paștelui de cand se știe. A invațat de la mama ei, care, la randul sau a invațat de la bunica. Iar tanti Ioana și-a invațat și fetele sa faca cea mai buna pasca. „Nu exista Paște fara pasca. Eu am invațat de mica sa o fac…

Secretul celui mai bun cozonac cu ciocolata. Rețeta cu care nu vei da greș

21:55, 04.05.2024 - Cozonacul este desertul tradițional romanesc nelipsit de la masa de Paște. Acest desert, cu arome bogate și textura pufoasa, face senzație de fiecare data. Daca vreți sa incercați ceva nou de sarbatorile pascale, puteți face cozonac cu ciocolata. Este absolut delicios și se face cu ingrediente puține.…

Cum se prepara cozonacul moldovenesc, cu aluat dospit, rețeta veche de peste 100 de ani, pastrata in satele din Moldova FOTO

10:56, 04.05.2024 - Cozonacul cu aluat dospit este o rețeta veche de secole pastrata de gospodinele din zona Moldovei. „Este mai migaloasa, dar cozonacul este foarte bun. Este un deliciu”, susține Ecaterina Hulea, o iubitoare de folclor si tradiții din județul Galați

Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman

18:30, 02.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…

Rețeta simpla de mousse de ciocolata devenita virala. Ai nevoie de doar doua ingrediente

16:26, 10.03.2024 - Rețeta pe care o vom prezenta in continuare presupune numai doua ingrediente de baza (oua, smantana), plus ingredientele tradiționale (zahar și ciocolata rasa pe deasupra). Vei crea astfel un desert ușor ca textura, dar sofisticat, cu mai multe arome de ciocolata. Secretul este sa echilibrezi perfect…

Rețeta celor mai delicioși mucenici muntenești fierți a la Jamila. Descopera secretul unui plus de savoare

11:21, 05.03.2024 - Mucenicii sunt la mare cautare in aceasta perioada. De la mic la mare, romanii poftesc dupa unele dintre cele mai populare bunatați tradiționale. Fie ca sunt fierți, fie ca sunt la cutor, fie ca sunt cumparați, fie preparați in propria gospodarie, mucenicii sunt pe masa fiecarui roman la inceput de…


Ce parere ai despre aceasta stire?