Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum se prepară „Brunkartofler”, rețeta tradițională recomandată de Ambasada Danemarcei în România

Publicat:

Nelipsit de pe masa danezilor de Craciun este „Brunkartofler” cunoscut drept Cartofi caramelizați. la București a impartașit rețeta tradiționala pentru acest fel de mancare. „Brunkartofler” (Cartofii caramelizați) se prepara prin fierberea și decojirea cartofilor, iar apoi prin gatirea lor indelungata in unt și zahar” informeaza la București. Redam mai jos rețeta: Ingrediente 600 g / 21 oz cartofi mici sau cartofi fingerling 100 g / 3,5 oz de zahar granulat 50 g / 1.75 oz unt Metoda de preparare Fierbeți cartofii in apa ușor sarata – fierbeți-i pana cand…

Citeste articolul mai departe pe puterea.ro…  

Sursa articol: puterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat care iși executa pedeapsa la penitenciarul Gherla din Cluj a pus la cale o schema rapida de imbogațire, chiar din inchisoare

10:35, 13.05.2024 - Un pușcariaș inchis la penitenciarul Gherla a gasit o metoda de imbogațire chiar de dupa gratii. Barbatul a inșelat mai mulți batrani din Brașov și București, folosindu-se de o pacaleala telefonica deja cunoscuta printre escrocii din Romania, metoda accidentul.Astfel, chiar din pușcarie barbatul apela…

Rețeta de prajitura Seara de Mai 

16:56, 11.05.2024 - Aceasta prajitura se topește in gura, oferind un blat pufos și o umplutura delicioasa de ciocolata. Iata cum poți prepara aceasta minunație chiar și ca incepator in bucatarie.(sursa:https://www.delicatese.net/). Ingrediente pentru blat: 4 oua 1 cana (200 ml) zahar pudra 1 cana faina 3 linguri pudra…

Rețeta speciala de drob pentru Paște. Ce ingrediente trebuie sa folosești pentru un gust savuros

12:50, 11.04.2024 - Se apropie Paștele și deja pregatim lista cu preparatele pe care le vom pune pe masa in ziua cea mare. Nelipsit este, in fiecare an, drobul, care e chiar vedeta aceste sarbatori. Daca vrei sa iasa ca la carte și sa te bucuri de un gust savuros, iata o rețeta speciala, cu care nu vei […] The post Rețeta…

Valeriu Munteanu: 7 aprilie 2009 — tainuit in hrubele istoriei

09:35, 07.04.2024 - Fiecare națiune mai mare sau mai mica, fiecare stat, mai puternic sau mai napastuit, are cate o hruba istorica importanta, mai recenta, sau cu o vechime mai mare, care din varii motive a ramas invaluita de mult mister, astfel, anumite evenimente cu impact puternic pentru acele națiuni și/sau state nu…

Rețete de weekend. Trufe de casa: dulcele cu care ii vei da gata pe toți. Sunt aromate și declicioase!

15:00, 05.04.2024 - Ingrediente:- 800 g ciocolata menaj fara zahar- 150 g unt- 2 linguri lapte rece- 200 g cacao neindulcita- 1 lingurița esența de vanilie- 150 g migdale macinate- 100 g indulcitor- 1 praf de sare Prajitura cu mere cuburi și crumble. Rețeta de post Mod de preparare:Dai prin razatoare jumatate din cantitatea…

Sondaj INSCOP / Peste trei sferturi dintre romani considera ca razboiul din Ucraina este periculos pentru Romania

14:35, 12.03.2024 - Conform sondajului de opinie realizat de INSCOP Research la comanda News.ro in februarie 2024, trei sferturi dintre romani considera ca razboiul din Ucraina este periculos pentru Romania. Razboiul din Ucraina, periculos pentru Romania 76% dintre romani considera ca razboiul din Ucraina este periculos…

Trei sferturi dintre romani considera ca razboiul din Ucraina este periculos pentru Romania

11:56, 12.03.2024 - Trei sferturi dintre romani considera ca razboiul din Ucraina este periculos pentru Romania, conform unui sondaj realizat de INSCOP Research la comanda News.ro. Metodologie Sondajul de opinie a fost realizat de INSCOP Research la comanda agenției de știri News.ro. Datele au fost culese in perioada 22…

Ciorba ruseasca ce pune capac mahmurelii. Cum se prepara celebra Solyanka: rețeta, pas cu pas

13:20, 21.02.2024 - Exista diverse teorii cu privire la originea numelui. La inceput, aceasta ciorba era denumita ”selyanka” și era tradusa sub denumirea de ”mancarea sateanului”. Mai tarziu, denumirea s-a schimbat in "solyanka", folosind cuvantul "sol" (sare) pentru a sublinia caracterul sarat al supei, potrivit Știri…


Ce parere ai despre aceasta stire?