Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum să scapi de FOAME. Elimină acest ingredient extrem de utilizat

Publicat:

O cantitate mare de sare in alimentația zilnica ne face sa consumam mai puține lichide, potrivit celui mai recent studiu publicat in "Journal of ". Totuși, aceasta descoperire surprinzatoare nu este singura care ne ingrijoreaza. Nivelul ridicat de sodiu, spun autorii acestei cercetari, ne crește pofta de mancare și contribuie semnificativ la luarea in greutate.

Oamenii atenți la silueta au invațat ce alimente sa evite, pentru a-și pastra formele armonioase. Cartofii prajiți, pizza, paste, hamburgeri și dulciuri sunt istorie, vom alege multe salate, insa exista o…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Ion Iliescu, mesaj-surpriza pe blogul personal. Carei instituții ii mulțumește "pentru contribuția la construcția democrației romanești"

08:56, 08.05.2024 - Fostul presedinte al Romaniei scrie pe pagina personala ca prin Decretul-Lege nr.204 din 7 mai 1990 se infiinta Unitatea Speciala de Paza si Protocol, structura in componenta Brigazii 30 Garda, in subordinea Ministerului Apararii Nationale.”Aparea o noua borna in constructia institutionala a Romaniei,…

Oamenii de stiinta saluta descoperirea unui material ”interesant”

12:11, 29.04.2024 - Oamenii de stiinta au salutat descoperirea „interesanta” a unui tip de material poros care poate stoca dioxidul de carbon, informeaza DPA. In cadrul noului studiu, publicat in revista Nature Synthesis, o echipa condusa de cercetatori de la Universitatea Heriot-Watt din Edinburgh a creat molecule goale,…

Cum arata regiunea rusa Orenburg, dupa cele mai mari indundații din ultimii 80 de ani. Imagini din satelit

10:10, 11.04.2024 - Au fost publicate imagini din satelit care arata consecințele inundațiilor din regiunea rusa Orenburg. Fotografiile au fost realizate de compania americana Maxar Technologies, care realizeaza imagini comerciale prin satelit.Imaginile, difuzate pe 10 aprilie, arata mai multe așezari din regiunea Orenburg,…

Dieta mediteraneana - relevanța altor factori, in afara claselor de alimente

19:25, 06.04.2024 - Dieta mediteraneana a fost recunoscuta de UNESCO in 2020 drept patrimoniu cultural intangibil al umanitații, fiind asociata cu efecte protective impotriva a numeroase afectiuni care duc la milioane de decese la nivel mondial, precum diabetul zaharat, obezitatea, bolile cardiovasculare si cancerul. Majoritatea…

Mai multe pensiuni din Ranca și-au suspendat activitatea, așteptand redeschiderea Transalpinei

05:40, 04.04.2024 - Mai multe pensiuni și cabane din stațiunea montana Ranca și-au suspendat activitatea din aceasta luna, așteptand redeschiderea Transalpinei. Masura a fost luata in așteptarea redeschiderii traficului rutier pe Transalpina. Drumul Național 67 C este inchis pe tronsonul dintre Ranca și Obarșia-Lotrului,…

Bomba de E-uri, pesticide și microplastic din alimentele de post. Ce riscuri ne pandesc la masa

11:16, 21.03.2024 - Exista cateva alimente pe care toti cei care vor sa tina Postul Pastelui trebuie sa le evite, precum pateul vegetal, spune medicul Laura Ene.„Intr-adevar, postul ar trebui sa fie o perioada de detoxifiere, iar noi cu toate alimentele pe care le avem la indemana in comerț, din pacate, mai degraba ne…

Ce se intampla in organism daca sari peste mese. Riscurile mari la care te expui, potrivit specialiștilor

14:35, 15.03.2024 - Așadar, daca in mod regulat nu mananci cand ți-e foame, te poți confrunta cu deficiențe nutriționale, disfuncție cognitiva, un metabolism incetinit, tulburari alimentare, chiar și cancer sau o durata mai scurta a vieții.Ce se intampla in organism daca sari peste meseCeea ce pare un obicei inofensiv…

Carne, oua sau creveți, ce mancam? Medic: „E alegerea cea mai inspirata cand vine vorba de sursa de omega 3”

08:01, 27.02.2024 - In nutriție, lucrurile nu sunt in alb și negru, nu exista alimente sanatoase și nesanatoase, fiecare ingredient vine cu bune și rele. Iar noi trebuie sa fim bine informați ca sa facem alegeri corecte, spune dr. Mihaela Bilic. Așadar, ce alegem: carne, oua sau creveți?


Ce parere ai despre aceasta stire?