Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum s-a schimbat viața Sandei Nicola după ce a devenit mămică. „Cântăresc cu vreo 10 kilograme mai mult”

Publicat:

Vedeta de televiziune și-=a deschis sufletul și a vorbit despre cum s-a schimbat viața sa de cand a devenit mamica. este o cunoscuta vedeta de televiziune de la noi. Este casatorita cu . In urma cu patru luni, a devenit mamica unei fetițe care a primit numele Agnes . Vedeta a acordat un interviu pentru revista Formula AS , in care a povestit cum s-a schimbat viața sa de cand are un copil și sta departe de lumea presei. „Acum cativa ani, dupa ce ma lasasem de fumat si m-am ingrasat rapid cateva kilograme, ma plangeam cuiva foarte drag mie ca sunt…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Minunea traita de Andreea Popescu dupa moartea tatalui sau! Cum i s-a schimbat viața vedetei: „Mi-am pus intrebari” / VIDEO

19:41, 03.05.2024 - Andreea Popescu a trecut printr-o schimbare radicala dupa ce tatal ei a murit, in urma cu 10 de ani. Vedeta a inceput sa-și puna mai multe intrebari cu privire la existența sa, motiv pentu care și-a gasit alinare in Divinitate.

Cum i-a schimbat boala, viața Xoniei! Vedeta vorbește despre cel mai sensibil subiect! Declarații exclusive! / VIDEO

23:00, 02.05.2024 - Cum s-a schimbat viața Xoniei, o data cu boala de care sufera. Vedeta vorbește despre cel mai sensibil subiect pentru ea. Artista face marturisiri emoționante despre relația cu Divinitatea, dar și despre semnul pe care Dumnezeu i l-a dat.

Larisa Udila, declarații exclusive despre al doilea copil! Cand vrea bruneta sa devina din nou mamica și cum i s-a schimbat viața dupa ce l-a nascut pe Milan / VIDEO

22:45, 16.04.2024 - Larisa Udila a devenit mama pentru prima data in urma cu trei ani, iar de atunci totul s-a schimbat radical pentru ei. Vedeta ne vorbește, in exclusivitate pentru Spynews.ro, despre cum arata acum viața sa și ne spune daca iși mai dorește inca un copil.

Tanarul artist turdean Theodor Romila, s-a remarcat din nou la un prestigios concurs internațional! De data aceasta, cu un portret-pictura in ulei!

23:00, 03.03.2024 - Tanarul turdean Theodor Romila a obținut Mențiunea de onoare pentru tanar talent, cu pictura in ulei „Marius”, care de fapt il reprezinta pae tatal sau, cunoscutul fotograf de evenimente (și nu numai), Marius Romila. A fost prima participare la secțiunea pictura in cadrul acestui prestigios concurs…

Mircea Badea, intr-o postura inedita. Vedeta TV va comenta Formula 1: „Nu am ratat nicio cursa”

10:56, 29.02.2024 - Mircea Badea va fi vazut intr-o noua postura. Vedeta TV va comenta Formula 1, dupa ce Antena 1 și Antena 3 au reușit sa obțina drepturile de difuzare si vor transmite calificarile si cursele.

Nick Radoi, despre lupta sa cu nemilosul cancer: „Viața mea s-a schimbat radical. Nu am cum sa mai fiu cum am fost”

15:31, 21.02.2024 - Nick Radoi, milionarul roman stabilit in America, a vorbit despre cum i s-a schimbat viata dupa ce a fost diagnosticat cu cancer si a petrecut șase luni in spitale, in America și in Mexic, unde a fost operat de mai multe ori.

Cum a schimbat-o viața de mamica pe Alina Pușcaș! Care sunt obiceiurle la care a renunțat prezentatoarea TV / VIDEO

23:30, 18.02.2024 - Alina Pușcaș marturisește cum i-a schimbat viața de mamica, obiceiurile. Prezentatoarea de la Te Cunosc de Undeva apeleaza la mici trucuri, atunci cand este pe graba și nu are timp sa se pregateasca.


Ce parere ai despre aceasta stire?