Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum reușește Karmen Simionescu să se mențină în formă! Artista a dezvăluit secretul: „Mai am de lucrat” / FOTO

Publicat:

este una dintre cele mai frumoase artiste de la noi, iar pentru a se bucura de trupul de invidiat, vedeta a marturisit ca nu respecta un anumit program pentru slabit. Fiica lui și-a dezvaluit secretele, iar fanii au avut parte de un raspuns surprinzator.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Cum a schimbat-o pe Karmen Simionescu lipsa tatalui in copilarie. Artista a invațat multe in acea perioada: „Am suferit...” / VIDEO

11:00, 08.05.2024 - Karmen Simionescu a vorbit recent despre un subiect important din viața ei. Artista a explicat cum a schimbat-o lipsa tatalui ei, Adrian Minune, in copilarie. Fiica celebrului cantareț de manele a invațat multe in acea perioada din viața ei.

Obiceiul de care nu se lasa Alexandru Pițurca! „Secretul” care il ajuta sa se mențina in forma / PAPARAZZI

23:40, 24.03.2024 - De ce obicei nu vrea Alexandru Pițurca sa se lase. Iata „secretul” care il ajuta pe fostul fotbalist sa se mențina in forma. Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul unu de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” lui și l-au surprins in ipostaze de senzație. Imagini rare.

Motivul pentru care fiica lui Adrian Minune iși cumpara haine la mana a doua! Karmen Simionescu face declarații exclusive / VIDEO

23:00, 12.03.2024 - Motivul pentru care fiica lui Adrian Minune iși cumpara haine la mana a doua. Ce spune Karmen Simionescu despre banii pe care ii cheltuie pe obiectele vestimentare și pe ce nu ar da niciodata artista banii.

Karmen, fiica lui Adi Minune, detalii inspaimantatoare din culisele serialului Clanul. „M-am pus in coșciug. Efectiv nu puteam sa vorbesc”

10:25, 10.03.2024 - Karmen Simionescu, fiica lui Adi Minune, și-a facut debutul in actorie in serialul ”Clanul”. Deși a aparut doar intr-un singur sezon, prestația ei a fost una extrem de apreciata, iar experiența prin care a trecut, pe masura. Artista a scos la iveala detalii infioratoare din timpul filmarilor.Karmen…

De ce obicei nu o poate dezvața Karmen Simionescu pe fiica ei de 4 ani! Micuța este rasfațata familie, iar bunicii ii fac toate poftele / VIDEO

22:45, 05.03.2024 - Fiica lui Adrian Minune face marturisiri despre obiceiul de care nu o poate dezvața pe fetița ei in varsta de patru ani. Cea mica este rasfațata familiei, iar atunci cand mami nu este acasa, bunicii ii fac toate poftele.

Care a fost cel mai frumos moment din viața lui Karmen Simionescu. Ce amintire emoționanta are fiica lui Adrian Minune: ”Ai intrebat...”

18:16, 25.02.2024 - Karmen Simionescu a avut parte de numeroase momente fericite in viața sa, dar unul dintre ele a fost cel mai important și are legatura cu rolul de mama. Cantareața a povestit cateva detalii pe rețelele de socializare pentru fanii sai.

Mersul pe jos face piciorul frumos! Inna respecta aceasta zicala. Artista reușește mereu sa se mențina in forma / PAPARAZZI

23:45, 24.02.2024 - Mersul pe jos face piciorul frumos! Inna respecta aceasta zicala. Artista reușește mereu sa se mențina in forma și nu spunem doar noi asta, ci și imaginile surprinde de paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri mondene din Romania. Iata cum a fost filmata celebra cantareața pe strazile din București!

Știrile Antena Stars. Carmen Bruma, despre secretul unei siluete perfecte. Cum reușește sa se mențina intr-o forma de invidiat: "Asta este cheia succesului..." / VIDEO

16:06, 12.02.2024 - Invitata in platoul Știrilor Antena Stars, Carmen Bruma a vorbit despre secretul unei siluete perfecte. Vedeta a spus care sunt pașii pe care ii urmeaza de ani buni și cum reușește sa se mențina intr-o forma de invidiat.


Ce parere ai despre aceasta stire?