Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum poate fi deblocat un iPhone 5S, chiar daca are functia Touch ID activa. VIDEO

Publicat:

Noua solutie de securitate introdusa de Apple pe iPhone 5S, Touch ID, prin care terminalul este deblocat prin citirea amprentei digitale, in locul unei parole, a fost depasita printr-o tehnica destul de veche si cunoscuta.

Conform germanilor de la (CCC), solutia de securitate Touch ID poata fi evitata prin copierea amprentei proprietarului.

"Amprenta proprietarului, fotografiata de pe o suprafata de sticla, a fost suficienta pentru a crea 'un deget' fals, cu care a fost deblocat telefonul iPhone 5", au anuntat cei de la CCC.

Tehnica se bazeaza…

Citeste articolul mai departe pe business24.ro…  

Sursa articol: business24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Spune-mi cat de lunga e parola ta, ca sa-ți spun daca e sigura. Experții au dezvaluit un truc care ne protejeaza conturile de hackeri

21:25, 06.05.2024 - Experții in securitate cibernetica au explicat ca in zilele noastre ne putem feri de hackeri foarte ușor: sa folosim parole mai lungi, chiar daca acestea sunt mai simple. O parola simpla de opt caractere poate fi aflata in doar 37 de secunde folosind forța bruta, dar este nevoie de peste un secol pentru…

Legatura dintre spațiile verzi din apropierea locuinței și sanatatea mintala. La ce concluzii au ajuns cercetatorii unui studiu

21:06, 04.05.2024 - Oamenii care locuiesc in apropierea parcurilor și zonelor verzi au un risc mai mic de a dezvolta depresie și anxietate. Este concluzia la care a ajuns recent un grup de cercetatori chinezi, care au studiat potențiala legatura intre expunerea pe termen lung la spații verzi in proximitatea locuinței și…

Functia ascunsa a telefoanelor iPhone. Butonul care te ajuta enorm la calcule, habar nu aveai de el

10:16, 04.05.2024 - Alegerea multor romani cand vine vorba despre telefonul mobil, celebrul produs al celor de la Apple inca are unele secrete pe care chiar și utilizatorii vechi nu le-au descoperit inca. Funcția ascunsa a telefoanelor iPhone este legata de aplicația ce nu lipsește de pe niciun smartphone. Afla, din randurile…

Rezultatul expertizei psihiatrice pentru Mirel, tanarul care si-a ucis iubita, studenta la Medicina. Ce spun medicii

14:15, 17.04.2024 - Mirel Dragomir, asasinul studentei de la Medicina, a fost supus expertizei psihiatrice, iar medicii au prezentat raportul in acest caz. Expertii au stabilit ca acesta a avut discernamant in momentul producerii crimei.

Delir total cu terapia vampir. Vedetele folosesc tot mai mult aceasta procedura cosmetica extrema

13:41, 15.04.2024 - Procedura cosmetica este folosita pentru atenuarea ridurilor și imbunatațirea aspectului pieii. Medicii trag, insa, un semnal de alarma și spun ca frumusețea vine și cu riscuri. Experții spun ca procedura crește riscul de HIV și sunt banuieli tot mai mari ca multe dintre cazurile recente ar avea legatura…

Apple nu s-a ințeles cu Samsung și alege BOE pentru ecranele iPhone SE

10:45, 28.03.2024 - Conform publicației ZDNet Korea ( citata de IT Home) , Apple ar fi gasit deja un partener pentru dezvoltarea de ecrane OLED pentru urmatorul model iPhone SE, cel care este așteptat abia la anul, candva in primavara. Acesta ar fi primul model SE care renunța la ecrane LCD, la butonul Home și la senzorul…

Ce il deosebește pe Klaus Iohannis de Mark Rutte

19:05, 21.03.2024 - Aflat la Bruxelles, cu ocazia Consiliului de primavara al UE, președintele Klaus Iohannis a vorbit și despre candidatura sa la șefia NATO și despre deosebirile dintre el și contracandidatul sau, Mark Rutte. El a spus ca abordarea sa si a contracandidatului sau la functia de Secretar General al NATO,…

Admin, 123456, parola, Alexandru sau Andrei, in topul celor mai folosite parole de catre romani. In cate secunde pot fi sparte

22:51, 13.03.2024 - Cele mai uzuale parole pot fi sparte intr-o secunda de catre hackeri, atrag atenția experții, care au facut un top al celor mai des utilizate parole in lume. Specialistul in securitate cibernetica Alexandru Panait spune ca nu este rau sa ne folosim de nume pentru a crea o parola sigura.


Ce parere ai despre aceasta stire?