Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum obții cea mai bună zacuscă

Publicat:

Trucuri pentru cea mai gustoasa zacusca Foloseste la zacusca doar legume proaspete, vinete tinere cu putine seminte, ceapa dulce, gogosari bine crescuti, rosii si ardei de gradina. Coace toate legumele inainte si curata-le cat mai bine de seminte si de coaja. Este bine sa toci ceapa din timp si sa o lasi jumatate de ora sa se scurga intr-o sita, avand in vedere ca va fi o cantitate destul de mare. De obicei se foloseste un kg de ceapa la 2 kg de vinete. Adauga

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețete de ”furnici in copac” – cum se prepara

12:00, 21.04.2024 - ”Furnici in copac” este un preparat tradițional chinezesc - Ma Yi Shang Shu - care a devenit foarte apreciat și pe plaiurile mioritice și este indragit de copii și adulți deopotriva. Preparatul poate fi facut dupa rețeta originala sau poate fi adaptat dupa propriile preferințe. Descopera, așadar, idei…

5 rețete de de salate sanatoase pentru pranzul de la munca. Ce sa iți iei la tine ca sa-ți țina de foame și nici sa nu cheltui banii inutil

14:21, 16.04.2024 - Salata cu Quinoa și Legume AsortateIngrediente:– Quinoa fiarta– Roșii cherry taiate in jumatate– Castraveți feliați– Ardei gras taiat cubulețe– Spanac proaspat tocat– Semințe de dovleac prajiteDressing:– Ulei de masline extravirgin– Suc de lamaie– Sare și piperMod de preparare: Amesteca toate ingredientele…

Un preparat gustos si versatil, branza de caju

19:56, 15.04.2024 - Bogata in vitamine și minerale, branza de caju este o alternativa sanatoasa la branza tradiționala, inclusiv pentru persoanele care au intoleranța la lactoza si pentru copii. Este un aliment versatil, putand fi folosit ca atare sau adaugat intr-o gama variata de rețete culinare: prajituri, sosuri, salate,…

Trucuri din gospodarie. De ce mulți oameni pun sare in vasul de toaleta

15:20, 10.04.2024 - Sarea este, fara doar și poate, cel mai utilizat ingredient din bucatarie. Nu lipsește de la niciun preparat, indiferent ca vorbim despre mancare gatita sau deserturi. Sare poate fi utila insa și in gospodarie, ca remediu casnic pentru diverse probleme. Iata de ce ar trebui sa pui sare in toaleta! Ce…

Blat de tort cu amidon, perfect pentru torturi deosebite

10:00, 10.04.2024 - Amidonul alimentar poate inlocui cu succes faina din rețetele de prajituri sau alte preparate. Nu conține gluten, iar preparatele in care este inclus pot fi consumate și de persoanele cu intoleranța la acesta.In plus, daca este consumat regulat, in cantitați recomandate, amidonul poate favoriza creșterea…

Ciorba de urzici cu franjuri de oua, mai gustoasa și mai consistenta

20:55, 01.04.2024 - Este o rețeta mult mai gustoasa și mai consistenta, datorita adaosului de oua sub forma de franjuri. Acestea utilizeaza foarte des in rețetele de ciorba, atunci cand se renunța la fidea sau la orez. Ofera ciorbelor și savoare, dar și aspect apetisant. In plus, combinația de urzici cu oua este una foarte…

Pilaf cu urzici. Rețeta de post plina de savoare și vitamine

16:15, 18.03.2024 - Este o rețeta simpla, ușoara și foarte rapid de preparat. Este ideala pentru atunci cand cand vii obosita de la birou și nu ai prea multe opțiuni pentru un pranz delicios. Este ideala și pentru zilele de post, pentru ca este plina de savoare și este sanatoasa. In plus, combinația de ingrediente este…

5 trucuri simple pentru a taia ceapa fara a mai lacrima. Metodele pe care trebuie sa le știe orice gospodina

10:05, 06.02.2024 - Pentru ca se regasește in compoziția celor mai multe preparate, cele mai multe gospodine se feresc cat de mult posibil de a taia ceapa din teama de a nu lacrima. Iata cele mai utile cinci sfaturi pentru a nu mai lacrima cand folosești acest aliment in prepararea mancarurilor!


Ce parere ai despre aceasta stire?