Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum ne afectează sănătatea avalanşa de gânduri. Ce este neurogeneza şi de ce gândirea excesivă poate duce la Parkinson şi Alzheimer

Publicat:

De fiecare data cand intoarcem o problema pe toate partile in mintea noastra devenim stresati, nu ne mai concentram la locul de munca, suntem nervosi, ba chiar nici nu mai putem dormi noaptea.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

3 metode inovative prin care poți stimula sistemul imunitar

13:15, 16.04.2024 - Sanatatea organismului este protejata și susținuta de catre scutul natural pe care acesta il creeaza și il intarește constant in așa fel incat sa țina la distanța factorii de risc. Sistemul imunitar funcționeaza ca o bariera de protecție in fața microorganismelor periculoase și a celulelor afectate,…

Un neurolog dezvaluie cele 5 mancaruri pe care ar trebui sa le mananci pentru a ține boala Alzheimer departe

10:40, 12.04.2024 - Este mereu important sa pui pe primul loc sanatatea creierului tau. Insa, pe masura ce imbatranim, s-ar putea sa te preocupe din ce in ce mai mult reducerea riscurilor de a dezvolta boli cognitive și sa cauți metode prin a iți ține mintea tanara. Exista multe lucruri pe care le poți face pentru a iți…

Terapia cu NAD+perfuzabil, excelenta pentru creier, inima, ficat, scaderea in greutate, atenuarea simptomelor de sevraj…  

13:35, 07.04.2024 - NAD+ este denumita coenzima tinereții și a sanatații, deoarece este aplicata cu rezultate excelente in terapii anti-aging, de prevenție a unor boli degenerative ca Parkinson sau Alzheimer, dar și de combatere a oboselii cronice, anxietații, depresiei, a simptomelor de sevraj. Ce este NAD+ NAD+ (nicotinamida…

Un cercetator in neuroștiințe dezvaluie 5 obiceiuri simple pentru imbunatațirea memoriei

23:45, 23.03.2024 - Sanatatea creierului este un aspect critic, dar adesea trecut cu vederea, al sanatații și bunastarii generale. Protejarea acestuia poate reduce riscul de a dezvolta boala Alzheimer și demența. Un cercetator in neuroștiințe dezvaluie 5 obiceiuri simple pen

Beneficii surprinzatoare pentru sanatate ale consumului de mere in fiecare zi

18:50, 18.03.2024 - Un prim beneficiu de luat in seama in ceea ce privește consumul zilnic de mere este reprezentat de faptul ca poate proteja inima.In urma unor studii a rezultat faptul ca merele conțin un aport ridicat de flavonoide, ceea ce inseamna ca va exista un risc redus al apariției de boli cardiovasculare, cu…

Cercetatorii au identificat patru modele majore de somn. Cum ne afecteaza acestea sanatatea pe termen lung

17:20, 16.03.2024 - Un studiu realizat de cercetatorii de la Penn State University a identificat 4 modele majore de somn și a demonstrat impactul semnificativ al somnului deficitar asupra sanatații, pe termen lung, scrie Mediafax. Cercetatorii au analizat datele de la 3.700 de participanți, notand obiceiurile lor de…

Ce este dieta MIND – idei de meniu zilnic pentru dieta

09:05, 13.03.2024 - Una dintre cele mai in voga diete de slabit in ultima vreme este dieta MIND, un model alimentar care promoveaza sanatatea creierului și reducerea riscului bolilor neurodegenerative.Dieta MIND reprezinta cel mai nou regim de slabit, popular in intreaga lume datorita modului inovator in care sunt combinate…

Mit sau adevar? Ex-șef MI6: Sursele din est imi spun ca Putin are probleme de sanatate

14:35, 04.03.2024 - Președintele rus Vladimir Putin ar avea ceva "in neregula” cu sanatatea, a declarat fostul șef al serviciului britanic de informații MI6. In declaratii facute la postul britanic LBC, Sir Richard Dearlove a spus ca, deși nu are un "raspuns clar" despre cat de bolnav este Putin, contactele sale din…


Ce parere ai despre aceasta stire?