Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum întrebuințează armata ucraineană armele și echipamentele rusești capturate pe câmpul de luptă

Publicat:

Rusia concureaza cu țarile occidentale pentru a furniza arme Ucrainei”, a glumit colonelul , de la centrul armatei ucrainene care se ocupa de armele rusești capturate de pe campul de lupta.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia a lansat o ofensiva terestra in nord-estul Ucrainei. Armata ucraineana: primele atacuri au fost respinse, luptele continua

15:21, 10.05.2024 - Rusia a lansat vineri o ofensiva terestra in regiunea Harkov (nord-est) si a incercat „sa strapunga liniile de aparare” ucrainene, a anuntat Ministerul Apararii ucrainean, afirmand ca luptele continua in acest sector, relateaza AFP, preluata de Agerpres.

"Drumul spre iad". Armata ucraineana face public un video cu zeci de tancuri rusești arse pe linia frontului in Donețk (VIDEO)

14:50, 05.05.2024 - Forțele armate ale Ucrainei au publicat un videoclip in care arata 42 de tancuri rusești arse in regiunea Donețk. Ministerul ucrainean de la Kiev a descris imaginile ca aratand „drumul spre iad”.

Rusia susține ca a cucerit inca un sat langa Avdiivka. Armata ucraineana se teme de o ofensiva puternica in saptamanile urmatoare

15:41, 29.04.2024 - Armata rusa, care castiga teren in fata fortelor ucrainene aflate in dificultate, a revendicat luni ocuparea unui nou sat, Semenivka, situat pe frontul de est al Ucrainei unde avanseaza rapid, informeaza AFP, potrivit Agerpres. 

NATO asigura ca-și va apara toți aliații dupa ce armata poloneza a intrat in alerta din cauza unei rachete rusești

13:30, 25.03.2024 - NATO a dat asigurari, luni, ca este pregatita sa protejeze si sa apere toti aliatii dupa ce o racheta ruseasca a survolat timp de cateva secunde spatiul aerian polonez la sfarsitul saptamanii trecute, in contextul unor atacuri lansate de Rusia impotriva Ucrainei.

Armata ucraineana avertizeaza in privința unei ofensive rusești cu 100.000 de soldați

16:50, 22.03.2024 - Comandantul Fortelor Terestre ale Ucrainei, Oleksandr Pavliuk, a declarat vineri ca este „posibil” ca rușii s- lanseze in vara o ofensiva rusa implicand 100.000 de soldați si a apreciat totodata ca aceasta este „cea mai sumbra previziune”.

Soldații ucraineni spun ca dronele rusești au devenit periculoase pe campul de lupta

16:20, 17.03.2024 - Un soldat ucrainean din cadrul Brigazii separate 58 a declarat pentru Kyiv Post ca Rusia folosește in mod activ drone FPV cu vedere pe timp de noapte in direcția Vuhledar, in regiunea Donețk din estul Ucrainei, relateaza Insider.

Rusia susține ca armata ucraineana a bombardat centrala nucleara Zaporojie

10:40, 14.03.2024 - Conducerea centralei nucleare din Zaporojie, care este controlata de Rusia, a declarat joi ca o instalatie de infrastructura critica de la centrala a fost bombardata de armata ucraineana, relateaza Reuters.

Mai multe unitați de voluntari rusi care lupta pentru Ucraina au atacat teritorii rusești de langa granița

14:46, 12.03.2024 - Voluntari rusi care lupta de partea Ucrainei au afirmat marti ca au atacat un sat din Rusia, situat in apropiere de frontiera, in timp ce Moscova sustine ca acestia au fost respinsi inainte sa paraseasca teritoriul ucrainean.


Ce parere ai despre aceasta stire?