Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum gătești corect carnea de porc

Publicat:

Cum gatești corect carnea de porc? Gatirea carnii la temperatura corecta este vitala atunci cand vine vorba de siguranța alimentara. Este esențiala atat pentru prevenirea infecțiilor parazitare, cat și pentru reducerea riscului de imbolnavire prin toxiinfecție alimentara. Cuprins: Despre carnea de porc Cum se masoara temperatura atunci cand gatești carnea de porc Orientari privind temperatura Alte sfaturi privind siguranța alimentara a carnii de porc Ce temperatura interna trebuie sa aiba carnea de porc Despre carnea de porc Carnea de porc este deosebit de predispusa la infecții, iar schimbarea…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Au venit rezultatele preliminare in cazul fetiței de 4 ani din Calarași, care a decedat dupa consumul de pește la gratar: Ce substanțe conținea alimentul

18:36, 02.05.2024 - Au venit rezultatele preliminare in cazul fetiței de 4 ani din Calarași, care a decedat dupa consumul de pește la gratar: Ce substanțe conținea alimentulPrimele analize efectuate asupra carnii de pește care a ucis-o pe fetița de 15 ani din Calarași, au dezvaluit mari probleme. Carnea era plina de…

Recomandari ANPC de Paște. Cum trebuie sa arate ouale și de unde sa cumparam carnea

13:35, 29.04.2024 - Perioada dinaintea sarbatorii pascale este un moment intens pentru activitațile comerciale, iar Autoritatea Naționala pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) este vigilenta in a asigura respectarea normelor și a standardelor in comerțul de produse specifice acestei perioade. Citește și: Programul de…

Bacteria mortala care se gasește in carnea de la supermarket: 1 din 15 pui proaspeți este 'puternic contaminat'

14:45, 17.04.2024 - Unul din 15 pui proaspeți din supermarketuri este "puternic contaminat" cu o bacterie cu potențial letal. Campylobacter se numește bacteria care reprezinta cea mai frecventa cauza a intoxicațiilor alimentare la nivel mondial.

De ce sa nu decongelezi niciodata carnea de pui la temperatura camerei. Pericolele la care te expui

15:25, 16.04.2024 - Descongelarea puiului este o sarcina care necesita puțina atenție daca vrem sa evitam riscuri pentru sanatate și sa ne bucuram la maximum de proprietațile sale nutriționale fara probleme. Iata de ce sa nu decongelezi niciodata carnea de pui la temperatura camerei și la ce pericole te poți expune daca…

Care sunt cele mai murdare obiecte si locuri din bucatarie

11:05, 09.04.2024 - Bucataria este locul unde petrecem destul de mult timp pentru a pregati mancarea pentru intreaga familie. De aceea, deși este considerata inima casei, in mod paradoxal, bucataria poate fi și una dintre cele mai murdare incaperi dintr-o locuința, cu bacterii, microbi și alte microorganisme daunatoare…

Agricultorii care au inlocuit pesticidele cu rațe

10:25, 05.04.2024 - La nivel mondial caștiga popularitate metode folosite in agricultura in trecut, inainte de revoluția industriala, deoarece sunt mult mai prietenoase cu mediul inconjurator. Unii fermieri integreaza arbori și erbivore pe proprietațile lor. Alții, precum cultivatori de orez din Asia (și chiar America),…

Cum sa optimizezi consumul de apa cu ajutorul hidroforului potrivit?

13:50, 26.03.2024 - Folosirea eficienta a apei cu ajutorul unui hidrofor adecvat contribuie la reducerea extracției excesive de apa din sursele naturale, ceea ce minimizeaza impactul asupra ecosistemelor acvatice și terestre. Daca ai nevoie de un hidrofor, trebuie sa iei in considerare atat cerințele tale specifice de…

Programul „Vreascul pentru toti”

00:10, 28.02.2024 - Florin Tanasescu Adanciti in studiul „Cum o mai duc romanii la granita dintre iarna si primavara”, doua grupari – una guvernamentala, ailalta-mpotriva – au fost palite de-o informatie de ultima ora: „In afara de voi, a doua urgie pune stapanire pe Romania: iarna, care se va-ntinde pana spre iunie!”.…


Ce parere ai despre aceasta stire?