Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum circulăm cu trotineta electrică pe străzile Aradului. Dezbaterea publică pentru stabilirea Regulamentului de utilizare va avea loc în februarie

Publicat:

La inceputul lunii ianuarie, a facut public draftul unui proiect de hotarare ce prevede un Regulament de utilizare a trotinetelor electrice in regim... The post Cum circulam cu trotineta electrica pe strazile Aradului. Dezbaterea publica pentru stabilirea Regulamentului de utilizare va avea loc in februarie appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Noul bloc din Gradiște, de pe str. Iancu Jianu, in dezbatere publica

11:36, 29.05.2024 - Primaria Arad anunța ca va organiza o noua dezbatere publica pentru proiectul de construire a unui noi bloc in Gradiște, pe strada Iancu Jianu nr.... The post Noul bloc din Gradiște, de pe str. Iancu Jianu, in dezbatere publica appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Primaria Arad: „Acțiunile de dezinsectie continua in municipiu!”

20:05, 22.05.2024 - Comunicat. Primaria Municipiului Arad reamintește cetațenii orașului ca, pana in 25 mai 2024, sunt programate in continuare activitati de dezinsectie pe domeniul public și privat... The post Primaria Arad: „Acțiunile de dezinsectie continua in municipiu!” appeared first on Special Arad · ultimele știri…

S-a defectat toaleta publica din Piața Catedralei

08:45, 07.05.2024 - Singura toaleta publica din zona centrala a Aradului, daca nu includem aici și toaletele ecologice amplasate prin diverse locuri si cea publica de pe terenul... The post S-a defectat toaleta publica din Piața Catedralei appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Prevenția și siguranța, o poveste frumoasa pe hartie, dar trista pe strazile Aradului

10:35, 12.04.2024 - Ca sa putem aborda prevenția, ca parte a poveștii de viața prin care suntem asigurați ca suntem in deplina siguranța pe strazi, in case sau... The post Prevenția și siguranța, o poveste frumoasa pe hartie, dar trista pe strazile Aradului appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Ghinda care a deranjat Rogera. Povestea trista a stejarilor din inima Aradului

19:45, 22.03.2024 - Am crescut cu povestea Stejarul din Borzești, una trista, cu Mitruț, prietenul lui Ștefanuț, care a fost ucis de un han tatar in timp ce... The post Ghinda care a deranjat Rogera. Povestea trista a stejarilor din inima Aradului appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Dezbatere publica, la APM Constanta: Eolenerg Project SRL va construi o centrala electrica eoliana in comuna Sacele

17:00, 19.03.2024 - Eolenerg Project SRL a solicitat de la APM evaluarea impactului asupra mediului pentru proiectul care prevede o centrala electrica eoliana in comuna Sacele, judetul Constanta. Dezbaterea publica a raportului privind impactul asupra mediului va avea loc in data de 26.03.2024. Agentia pentru Protectia…

Regulamentul finantarilor nerambursabile alocate din bugetul judetului Constanta pentru activitati de tineret de interes local, lansat in consultare publica (DOCUMENT)

11:31, 19.03.2024 - Consiliul Judetean Constanta a lansat in procedura de transparenta decizionala Proiectul de hotarare nr.59 15.03.2024 privind aprobarea Regulamentului privind regimul finantarilor nerambursabile alocate din fonduri ale bugetului judetului Constanta pentru activitati de tineret de interes local, conform…

Cu trotineta pe autostrada! Ce amenda a primit „viteazul”

16:55, 02.03.2024 - Un tanar teribilist a fost depistat de polițiștii de la Biroul de Poliție Autostrada A2, in timp ce se deplasa cu trotineta pe sensul de... The post Cu trotineta pe autostrada! Ce amenda a primit „viteazul” appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?