Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum arăta Irakul înainte de permanenta stare de conflict? IMAGINI ISTORICE

Publicat:

Astfel, la aproape 35 de ani de la debutul acestei stari de conflict, este greu pentru multi sa-si imagineze cum arata Irakul - a doua tara ca rezerve de petrol din lume - inainte de aceasta perioada.

Insa, Irakul chiar a fost o tara normala. Un documentar realizat intre anii 1950 si 1959, de compania Pathe, arata frumusetea si diversitatea peisajului urban si rural.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Cum arata barbatul care l-a impușcat pe premierul Slovaciei! Imagini noi de la momentul atacului. Robert Fico este in stare critica / FOTO

17:21, 15.05.2024 - Au aparut primele imagini cu atacatorul din Slovacia, care l-a impucat pe Robert Fico! Barbatul a fost prins și imobilizat de oamenii legii, la scurt timp dupa ce a produs incidentul halucinant. Intre timp, Robert Fico se afla in stare critica la spital!

Marcel Ciolacu, trezit in mijlocul nopții dupa ce Iranul a atact Israelul. A fost informat in permanența despre conflict

16:56, 14.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a fost trezit din somn noaptea trecuta dupa ce Iranul a lansat atacul cu drone asupra Israelului. Șeful Executivului a fost in permanența informat despre situația din Orientul Mijlociu de catre ministrul de Externe roman.

Imagini uluitoare cu oameni „zombie”, in stare de semiconștiența, drogați cu periculosul „tranq dope” VIDEO

21:25, 11.04.2024 - Un drog extrem de periculos, numit xilazina, cunoscut și sub numele de tranq dope și „drogul zombi” a patruns si pe piața din Europa, dupa ce in SUA Casa Alba a luat masura fara precedent de a declara xilazina drept o „amenințare emergenta la adresa drogurilor”.

Se lucreaza pe strada Cuza Voda din Constanta. Imagini cu stadiul lucrarilor (FOTO+VIDEO)

12:25, 21.03.2024 - Noi lucrari de asfaltare la Constanta Este vorba, de aceasta data, despre bucata dintre Strada Cuza Voda si bulevardul I.C.Bratianu. Acolo se afla si utilajele care pregatesc portiunea in cauza pentru asfaltare. Se pregateste pentru asfaltare si portiunea dintre strada Atelierelor si I.G.Duca. Muncitorii…

Rusia lanseaza lovituri cu rachete folosind imagini din satelit furnizate de companii americane | The Atlantic

06:35, 19.03.2024 - Loviturile pe teritoriul Ucrainei sunt efectuate de ruși dupa ce primesc imagini din satelit realizate de companii americane, scrie The Atlantic, citand o sursa militara ucraineana dar și oficiali ai oficialilor și companiilor Maxar și Planet.

Ucrainenii au lovit cu drone rafinarii de petrol din Rusia și au provocat incendii puternice. Imagini cu instalațiile in flacari

08:36, 12.03.2024 - Ucraina a atacat cu drone șase regiuni din Rusia, inclusiv cea a Moscovei. Principalele ținte au fost instalațiile din industria petroliera. Un incendiu puternic a izbucnit la o rafinarie de petrol din orașul Oryol din Rusia, au anunțat marți autoritațile regionale, scrie The Kyiv Independent.

Imagini filmate in Tiraspol: Lenin, steaguri rusești, Rassia Armya și secera cu ciocanul. Pașaportul romanesc, mai ales in aceste zile, nu e bun

07:00, 09.03.2024 - Cand intri in Tiraspol, dinspre orașul Tighina - numit acum Bender - primul lucru pe care-l vezi e un blindat. Parcat pe un soclu, vehiculul este pe post de monument. Aici vin pionierii sa comemoreze luptele din razboiul din 1992, cu „fasciștii romani”.


Ce parere ai despre aceasta stire?