Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum arată fratele Alinei Marymar. Partenera lui Tzancă Uraganu, urare pentru Ionuț Stoican, de ziua lui de naștere: „Te iubesc” / VIDEO

Publicat:

Este zi de sarbatoare in familia și asta pentru ca fratele vedetei iși sarbatorește ziua de naștere. Mulți o cunosc pe ea, insa doar foarte puțini știu cum arata fratele acesteia. Cu ocazia zilei de naștere a fratelui ei, iubita lui i-a facut o urare speciala. Iata ce a postat ea pe rețelele sale personale de socializare!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tzanca Uraganu i-a facut o urare lui Axinte, de ziua lui de naștere! Ce amintiri il leaga pe manelist de celebrul actor: ”Vor ramane istorie”

09:30, 08.04.2024 - In urma cu o zi, Axinte și-a sarbatorit ziua de naștere, iar printre cei care i-au transmis mesaje cu urari a fost și Tzanca Uraganu! Manelistul a exprimat cat de multe amintiri il leaga de celebrul actor, inca de cand era doar un copil!

Soacra lui Tzanca Uraganu iși sarbatorește ziua de naștere. Cum arata mama Alinei Marymar: „Te iubim...” / FOTO

16:45, 24.03.2024 - Motiv de bucurie in familia lui Tzanca Uraganu! Soacra celebrului cantareț iși sarbatorește astazi ziua de naștere. Cum arata mama Alinei Marymar. Mesajul emoționant postat pe o rețea de socializare.

Razvan Kovacs de la Insula Iubirii iși sarbatorește ziua de naștere. Ce urare speciala i-a facut soția lui, Ema Oprișan / FOTO

13:50, 21.03.2024 - Razvan Kovacs iși sarbatorește ziua de naștere in aceasta zi speciala, pe data de 21 martie 2024. Cu ocazia acestei zile, soția lui, Ema Oprișan, i-a facut o urare emoționanta pe rețelele de socializare. Iata ce a postat fosta concurenta de la Insula Iubirii!

Luca Reghecampf iși sarbatorește ziua de naștere. Ce urare i-a facut iubita lui, Asiana Peng: ”Inima mea” / FOTO

13:16, 15.03.2024 - Luca Reghecampf implinește 23 de ani, iar iubita lui i-a facut o urare speciala. Fiul antrenorului și Asiana Peng au o relație frumoasa, care dureaza de mai mulți ani, precum și multe planuri impreuna. Ce mesaj i-a transmis tanara partenerului ei.

Selena Gomez, mesaj emoționant pentru iubitul ei, cu ocazia zilei de naștere! Celebra artista, mai indragostita ca niciodata: „Te iubesc” / FOTO

14:36, 09.03.2024 - Selena Gomez radiaza de bucurie! Celebra cantareața a postat un mesaj emoționant pentru iubitul ei, cu ocazia zilei de naștere. Ce a publicat cunoscuta artista pentru Benny Blanco, tanarul care i-a cucerit inima.

Zi de sarbatoare in familia lui Tzanca Uraganu. Fiul pe care il are impreuna cu Lambada a implinit doi ani. Imaginile postate de fosta lui partenera: „Ești inima mea” / FOTO

11:40, 22.02.2024 - Ziua de astazi este importanta in familia lui Tzanca Uraganu. Unicul lui baiat, Andreas, a implinit doi ani. Cum este vorba de un moment special, Lambada a postat un videoclip alaturi de fiul ei și al manelistului.

Carmen Tanase, urare speciala pentru Bebe Cotimanis. Actorul iși serbeaza astazi ziua de naștere: "La mulți ani!" / FOTO

13:10, 18.02.2024 - Sarbatoare in familia lui Bebe Cotimanis! Astazi, pe data de 18 februarie 2024, celebrul actor iși sarbatorește ziua de naștere. Ce urare i-a facut Carmen Tanase in ziua in care acesta implinește 69 de ani.


Ce parere ai despre aceasta stire?