Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum arată acum clujeanca transformată la emisiunea ”Frumusete pe muchie de cutit” - FOTO

Publicat:

, supranumita acum de Cluj, traiește o noua viața dupa transformarea suferita la emisiunea &"Frumusete pe muchie de cutit&".

Ligia s-a dus la emisiune aratând ca o femeie distrusa de viața, dar acolo a suferit schimbari fizice totale.

era nemultumita de modul in care arata și ajunsese sa îi fie rusine sa iasa in public. Ea duce acum o viața liniștita și nu are de ce sa îi fie rușine.

, ea locuieste in Cluj-Napoca, unde se ocupa tot de bucataria naturista si nu se mai teme ca va fi parasita de sot.

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Directorul de la „Matei Bals” asigura ca Florin Piersic este stabil: „Fara discutie, nu este asa cum s-a spus un risc vital”

17:25, 08.05.2024 - Adrian Marinescu, directorul medical al Institutului „Matei Bals”, unde a fost transferat Florin Piersic, a declarat, miercuri, la Antena3, ca nu se discuta la acest moment despre o infectie care sa ii puna marelui actor viata in pericol, așa cum a spus managerul Institutului Inimii din Cluj.„Dansul…

EXCLUSIV. Interviu cu Sorin Guttman, Project Manager: „Noul proiect reda viața fostei platforme Carbochim și adauga orașului o suprafața de 14 hectare, care pana acum era inaccesibila comunitații”

12:30, 24.04.2024 - Proiectul de restructurare urbana a fostei platforme Carbochim promite sa redefineasca zona de nord a municipiului Cluj-Napoca, prin intermediul unui model inovator de colaborare intre sectorul privat și cel public.

Ce a gasit o clujeanca in șunca este de-a dreptul revoltator. A cumparat-o dintr-un magazin din centrul Clujului! - FOTO

10:50, 12.04.2024 - O femeie din Cluj-Napoca a avut parte de o surpriza extrem de neplacuta dupa ce a facut cumparaturi la un magazin din centrul orașului. Aceasta a luat cateva felii de șunca, produs sigilat, dar cand a ajuns acasa și a deschis punga a avut parte de șocul vieții. In cateva bucați erau niște fașii…

Viața din Pata Rat, pe scena Operei Naționale Romane din Cluj-Napoca. Premiera, pe 10 mai 2024.

18:05, 31.03.2024 - „Waste Side Story e despre povești pe care le aruncam la gunoi pentru ca e mai comod așa. Iar in spatele fiecarei povești e, de fapt, o viața. Și fiecare viața conteaza.” (Dan Vasile, regizor)

Compoziția cu maci, opera artistului turdean Cornel Vana, a ajuns in colecția fostului președinte, Emil Constantinescu!

22:06, 29.03.2024 - Viața ne ia prin surprindere cand ne așteptam mai puțin, iar cand vedem ca munca noastra este apreciata, nimic nu poate fi mai satisfacator. Iata ca viața l-a luat prin surprindere pe artistul turdean Cornel Vana, una dintre operele sale, Compoziția cu maci, ajungand in colecția fostului președinte…

Grand Hotel Italia a inaugurat Dolce Vita Spa, un centru de „benessere wellness”. Serviciile sale ofera emoție și un mod de viața – Dolce Vita (P)

15:30, 25.03.2024 - Grand Hotel Italia, hotelul de cinci stele din Cluj-Napoca, parte din lanțului italian de ospitalitate Select Hotels Group, dispune, incepand din weekend-ul care tocmai a trecut, de o noua facilitate.

Bijuterie arhitecturala. Cum arata Castelul istoric din Transilvania, readus la viața de UBB Cluj

16:06, 09.03.2024 - Este vorba de Castelul Bethlen de la Arcalia, județul Bistrița-Nasaud, care a fost transformat intr-o adevarata bijuterie, dupa ce a fost reabilitat și recompartimentat cu 14 milioane de lei, de catre Universitatea Babeș-Bolyai (UBB) Cluj-Napoca.

Scandal la Electrica! Paznicul amenința, injura și bruscheaza clienții care stau la coada!

16:05, 23.02.2024 - O clujeanca, clineta a companiei Electrica, a marturisit ca paznicul instituției de pe strada Gheorghe Șincai, nr.1 din Cluj-Napoca, injura, amenința și bruscheaza clienții care așteapta la coada. Aceasta a relatat cum chiar ea și bunica ei au fost victimele acestui domn, fiind amenințate și injurate.…


Ce parere ai despre aceasta stire?