Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum ar putea orașul tău să aibă un spațiu verde în plus

Publicat:

Asociația Salvați Dunarea și Delta in parteneriat cu Dorna au lansat proiectul "€Omul REinverzește locul!"€ in cadrul caruia invita comunitațile locale sa se implice activ in proiecte de mediu.

Citeste articolul mai departe pe incomemagazine.ro…  

Sursa articol: incomemagazine.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un nou spatiu de recreere in cartierul Km 4-5, Constanta (FOTO)

13:55, 31.05.2024 - Zona situata la intersectia strada Progresului cu strada Sergent Nicolae Grindeanu a fost reconfigurata prin amenajarea unui spatiu verde pe o suprafata de peste 5.000 de metri patrati.Locuitorii din zona se pot bucura de un spatiu special amenajat pentru petrecerea timpului liber, cu alei de acces…

FOTO. Spațiu verde, devenit „parc privat”, pe Aradului. Primaria a emis dispoziție de demolare

11:15, 31.05.2024 - Primaria Timișoara a depistat, pe Calea Aradului, in fața unei vile imense, un spațiu verde de 800 de metri patrați devenit „parc privat”. Primarul Dominic Fritz a emis o dispoziție de demolare a gardului imprejmuitor, iar echipele primariei au și intervenit.

Primarul Constantei, Vergil Chitac, anunta ca a inceput noi lucrari

21:35, 08.04.2024 - Primarul Constantei, Vergil Chitac anunta ca a inceput lucrarile pentru crearea unui spatiu urban cu parcare etajata, doua terenuri de tenis un loc de joaca si spatiu verde in cartierul Tomis Nord. Anuntul a fost facut pe pagina de Facebook a primariei. "Am inceput lucrarile pentru crearea unui spatiu…

Orasul din Romania unde locuintele vor fi incalzite cu tehnologia hidrogenului verde. Investitia a fost aprobata deja de Consiliul Local

23:45, 30.03.2024 - Oradea va deveni primul oraș din Romania unde locuintele vor fi incalzite cu tehnologia hidrogenului verde. Aceasta inovație reprezinta un pas major catre o sursa de energie mai curata și durabila, și va avea un impact pozitiv asupra mediului inconjurator.

Ministrul Agriculturii, despre stuful din Delta: „Ceaușescu nu spunea degeaba ca e aurul verde. Sunt de acord cu el”

11:15, 14.03.2024 - Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a declarat, intr-un interviu pentru Euronews, cu privire la scandalul afacerilor cu stuf din Delta ca „Nicolae Ceaușescu nu spunea degeaba ca e aurul verde al Romaniei”, precizand ca e de aceeași parere.

Ministru PSD, la 34 de la revolutie: “Președintele nostru, domnul Nicolae Ceaușescu, nu spunea degeaba ca stuful e aurul verde al Romaniei”

10:35, 14.03.2024 - Declarație incredibila chiar si pentru un PSD-ist a ministrului Agriculturii, Florin Barbu, care se apara in scandalul stufului din Delta cu… o declaratie a  “președintelui nostru, domnul Nicolae Ceaușescu”. Intr-un interviu pentru Euronews, Barbu l-a invocat pe fostul dictator drept model. Intr-un…

Ministrul Barbu se apara in afacerea "stuful din Delta": "Președintele nostru, domnul Nicolae Ceaușescu, spunea ca e aurul verde"

07:35, 14.03.2024 - Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, și-a justificat acțiunile in legatura cu afacerea „Stuful din Delta” printr-un citat din Nicolae Ceaușescu. „Nu vreau sa exagerez, președintele nostru, domnul Nicolae Ceaușescu, nu spunea degeaba ca stuful e aurul verde al Romaniei.”, a declarat ministrul.


Ce parere ai despre aceasta stire?