Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum ajung unii oameni să trăiască în aeroporturi cu lunile sau anii? De la acuzații de spionaj la rezidenți permanenți

Publicat:

În luna ianuarie autoritațile din Chicago au arestat un barbat în vârsta de 36 de ani care a locuit timp de trei luni în Aeroportul Internațional O'Hare însa cazul lui nu este nicidecum singular, relateaza CNN.

Singh a trait într-o zona securizata a aeroportului O'Hare din Chicago din luna octombrie a anului trecut, bazându-se pe bunatatea strainilor pentru a-i cumpara de mâncare, dormind în terminale și folosind numeroasele bai avute la dispoziție.

Acesta nu a fost prins pâna când un angajat suspicios…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Visul romanesc - Succes american. Gabriel, de la spalat vase la unul dintre cei mai importanți oameni din industria hoteliera din Chicago: „Mi-a placut sa...”

17:25, 20.04.2024 - Gabriel a plecat in urma cu mulți ani din Romania și s-a stabilit in Chicago. Despre viața din America spune ca mereu și-a dorit sa faca ceva diferit, asta pentru ca in țara a avut tangențe cu lumea sportului.

Spionaj tradițional și economic, interferența in alegeri represiune transnaționala și recrutare de oameni!

12:00, 18.04.2024 - Dezvaluiri fara precedent, informații și declarații importante facute de Cristopher Wray, directorul FBI, despre razboiul cibernetic lansat pe teritoriul american din partea unor țari importante pe harta lumii!

O agenție de spionaj din Elveția este acuzata ca a urmarit sute de oameni și organizații din Europa pentru Emiratele Arabe Unite

00:31, 16.04.2024 - Cel putin trei anchete - in Elvetia si Franta - il vizeaza pe seful agenției elvetiene de spionaj ALP Services, Mario Brero, acuzat de spionarea unor personalitati europene in contul Emiratelor Arabe Unite (EAU), relateaza AFP, preluata de News.ro. 

Doi piloți au adormit la manșa in timpul zborulului: peste 150 de oameni au trait un adevarat coșmar

18:40, 08.03.2024 - Agentia indoneziana de securitate aeriana a lansat un apel la adresa companiilor aeriene solicitandu-le sa-si intareasca controalele in cabinele de pilotaj si sa se asigure ca personalul de bord dispune de timp de odihna suficient inainte de fiecare zbor dupa ce doi piloti ai companiei aeriene Batik…

Sapte oameni, printre care un fost sef de politie, au fost reținuți in Turcia pentru spionaj in favoarea Mossad

12:31, 05.03.2024 - Autoritatile turce au retinut sapte persoane, inclusiv un fost sef de politie, suspectate ca au vandut informatii serviciului secret israelian Mossad, a transmis agentia turca Anadolu, citata de agențiile internaționale.

Curse de pe Aeroportul Internațional Timișoara, afectate de greva de la aeroporturile din Germania

15:05, 19.02.2024 - Aeroportul Internațional „Traian Vuia” Timișoara a anunțat ca, in urma grevei de pe principalele aeroporturi din Germania, zborurile de marți, 20 februarie 2024, spre și dinspre Munchen, sunt anulate. „Pasagerii care urmau sa calatoreasca maine cu destinația Munchen, au fost informați din timp de catre…

Curse de pe Aeroportul Internațional Timișoara, afectat de greva de la aeroporturile din Germania

15:01, 19.02.2024 - Aeroportul Internațional „Traian Vuia” Timișoara a anunțat ca, in urma grevei de pe principalele aeroporturi din Germania, zborurile de marți, 20 februarie 2024, spre și dinspre Munchen, sunt anulate. „Pasagerii care urmau sa calatoreasca maine cu destinația Munchen, au fost informați din timp de catre…


Ce parere ai despre aceasta stire?