Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum a reacţionat Marlene Dietrich când a aflat că fiica ei de 13 ani a fost abuzată sexual de bonă. Actriţa avea relaţii cu bărbaţi, dar şi cu femei

Publicat:

Avea o frumusete speciala, emana o atractie sexuala greu de trecut cu vederea si era bisexuala. era, de asemenea, o femeie cruda, care nu a facut nimic pentru a-si proteja propria fiica de agresiunile sexuale ale unei bone lesbiene, sustine nepotul actritei, : „Era rece si detasata emotional. Nu era o bunica conventionala’’.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gabriela Cristea, despre momentul cand fiica ei a fost abuzata emoțional de o educatoare: „Nu am vorbit niciodata despre asta”

13:55, 11.04.2024 - Gabriela Cristea a povestit in detaliu despre perioada in care Iris, fiica ei cea mica, a fost „abuzata emoțional” de educatoare. Prezentatoarea TV observase ca fata ei și a lui Tavi Clonda devenise introvertita și nu știau ce se intampla cu ea. Iata ce dezvaluiri a facut!

Cum a reactionat Protectia Copilului din Vaslui dupa ce trei minore au fost violate de cinci barbați

11:00, 19.02.2024 - Cinci barbați au fost arestați preventiv și sunt acuzați ca au violat de mai multe ori trei minore dintr-un centru de plasament din oraș. Un al șaselea individ a fost plasat sub control judiciar. Angajații centrului au tras alarma Cazul a fost dezvaluit de angajații centrului, care au sesizat poliția…

Star Matinal. Cum a reacționat fiica lui CRBL și a Elenei cand a primit vestea despre plecarea parinților la Power Couple. Ce le-a spus Alessia: ”Nu a stat singura” / VIDEO

11:06, 16.02.2024 - CRBL și Elena au participat la Power Couple, dar au fost primii care au parasit competiția. Inainte de a pleca in Malta, au vorbit cu fiica lor pentru a-i da vestea cea mare, dar Alessia nu a fost incantata, deoarece nu a mai stat o perioada indelungata fara mama sa.

O mama și o fiica din Targu Jiu au fost date disparute! Poliția a cerut ajutorul cetațenilor pentru a le gasi / FOTO

13:05, 09.02.2024 - O mama și fiica ei au disparut subit, in urma cu o zi, in Targu Jiu. Cele doua sunt cautate de poliție, dupa ce au plecat de acasa și nu s-au mai intors niciodata. Oamenii legii au facut publice semnalmentele lor și au cerut ajutorul populației.


Ce parere ai despre aceasta stire?