Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum a reacționat Edith după ce Vali a părăsit Casa Mireselor. Toată lumea se întreabă: „Oare n-a fost iubire pe tăcute?”

Publicat:

Un concurent a fost eliminat ieri din casa "Mireasa pentru fiul meu". In urma nominalizarilor, Vali a fost nevoit sa paraseasca competitia matrimoniala. Toți concurenții l-au regretat pe cel care le-a fost coleg, iar Edith nu a facut excepție.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mihai Neșu, adevarul despre divorț: „Vreau sa știe lumea” » S-a spus ca soția l-a parasit in urma accidentului

12:00, 04.05.2024 - Mihai Neșu, in varsta de 41 de ani, a hotarat sa spuna adevarul despre divorț, dupa ce s-a speculat ca fosta sa soție, Maria, l-a parasit in urma accidentului. Fostul fotbalist marturisește ca, de fapt, decizia i-a aparținut lui. Pe 19 februarie 2012, la noua luni de la tragicul accident care l-a lasat…

Star Matinal. Mihai Neșu, adevarul despre soția lui, dupa ce s-a zvonit ca Maria l-a parasit in urma accidentului: „Lumea a blamat-o”. Au divorțat in 2012 / VIDEO

14:50, 03.05.2024 - Mihai Neșu și soția lui, Maria, au divorțat in 2012, la catva luni dupa ce fostul fotbalist a suferit accidentul in urma caruia a ramas paralizat. Fosta lui partenera a fost acuzata ca l-a parasit, iar Mihai Neșu spune ca, de fapt, el și-a dorit divorțul.

Mireasa, sezonul 9. Mesajul lui Dediș dupa ce a parasit competiția show-ului matrimonial. Cum s-a filmat alaturi de doamna Ioana

12:10, 13.04.2024 - In Gala sezonului 9 Mireasa de vineri, 12 aprilie 2024, Dediș a fost votat sa paraseasca show-ul matrimonial. La scurt timp de la ieșirea lui din competiție, tanarul a transmis un mesaj pentru toți susținatorii lui.

De ce te-ai apucat de droguri? – Cu tine, inainte și dupa droguri

20:05, 07.04.2024 - Toata lumea intreaba: De ce te-ai apucat de droguri? De parca un copil de 10,12 ani ar putea sa dea un raspuns corect, ideal care sa-i satisfaca pe parinți, profesori sau medici. La Dialogurile Puterii , Laurențiu Zloteanu, fost consumator de droguri, ”ignorant artist ”, cum se definește chiar el, incearca…

Mireasa sezon 9, 1 aprilie 2024. Antonia, surprinsa in timp ce interacționa cu Valentin. Cum a reacționat Cristian

15:00, 01.04.2024 - Cristian i-a atras atenția Antoniei cu privire la interacțiunile sale cu Valentin, fostul ei iubit. In emisia live de Mireasa de pe 1 aprilie 2024 au fost difuzate imagini cu dialogul dintre Cristian și Antonia.

Mireasa, sezon 9. Ce a postat Șervan in mediul online, la scurt timp dupa eliminare. Pentru cine a avut un mesaj

14:11, 17.02.2024 - Șervan a parasit casa Mireasa in urma votului exprimat de fetele din sezonul 9. Tanarul a inceput sa fie activ pe rețelele sociale, la scurt timp dupa ce și-a primit telefonul și a parasit casa Mireasa.

Mireasa, sezon 9. Ce a postat Valentina in online, imediat cum a parasit competiția. Ce a avut de transmis

09:15, 17.02.2024 - Valentina a parasit casa Mireasa in urma votului publicului. Gala de pe 16 februarie a fost cea in care și-a aflat eliminarea. Dupa ce a parasit casa Mireasa, Valentina a venit cu un mesaj pentru cei care au susținut-o și incurajat-o.

Matilda Pascal Cojocarița: „Ne-a parasit MAMUCA. Florentina Satmari, unul dintre marii profesioniști ai Televiziunii Romane”

18:40, 15.02.2024 - Lumea muzicii populare din Romania este in doliu dupa vestea tragica a trecerii in neființa a Florentinei Satmari. Anunțul trist a fost facut de catre Matilda Pascal Cojocarița, remarcabila cantareața de muzica populara, care a adus in atenția publicului


Ce parere ai despre aceasta stire?