Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum a făcut față Florin Ristei pandemiei. Artistului nu i-a mers tocmai bine: „Sunt acționar de...”

Publicat:

, ca și alți artiști de altfel, a trecut cu greu peste pandemie. Coronavirusul i-a dat peste cap concertele, eveimentele și, mai pe scurt, cariera. Cantarețul a povestit ce a facut el in acea perioada.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Destinația aleasa de Pepe și Yasmine Pascu pentru luna de miere. Partenera artistului este foarte implicata in creșterea copiilor / VIDEO

09:45, 18.04.2024 - Pepe se pregatește sa faca nunta cu aleasa inimii lui, Yasmine Pascu. Unde vor merge cei doi indragostiți in luna de miere. Cantarețul a dezvaluit ca partenera lui este foarte implicata in creșterea copiilor.

Star Matinal. Percheziții de amploare in casa rapperului Sean „Diddy” Combs! Artistului i se aduc acuzații grave / VIDEO

09:00, 27.03.2024 - Sunt percheziții de amploare in casa rapperului Sean „Diddy” Combs! Locuințele artistului au fost intoarse cu susul in jos de autoritați. Polițiștii au cautat indicii. Cantarețul este vizat intr-un dosar in care i se aduc acuzații grave. Iata de ce este acuzat celebrul cantareț!

Cat de mult i s-a schimbat viața lui Florin Ristei, dupa ce a cunoscut-o pe Naomi Hedman. Cantarețul a facut confesiuni din timpul relației: „Eu n-aș fi facut-o”

13:25, 02.03.2024 - Florin Ristei și Naomi Hedman au anunțat, luna trecuta, ca nu mai formeaza un cuplu. Ei bine, chiar daca le-a fost greu, cei doi au decis sa puna punct relației, luand-o astfel pe drumuri separate. Acum, artistul a facut marturii sincere din relația cu tanara. Iata cat de mult i s-a schimbat viața lui…

Declarațiile dureroase ale vecinilor lui Mile Povan. Ce s-a intamplat in locuința artistului. Cantarețul a murit fulgerator

15:05, 29.02.2024 - Mile Povan s-a stins din viața in mod fulgerator la varsta de 31 de ani, in propria casa. Iata ce s-a intamplat la locuința lui, cu puțin timp inainte sa fie gasit fara suflare! Vecinii au facut declarații sfașietoare.

Prima reacție a lui Naomi Hedman, dupa ce Florin Ristei a anunțat ca s-au desparțit. Mesajul cu subințeles pe care l-a postat fosta logodnica a artistului / FOTO

12:10, 20.02.2024 - Naomi Hedman a avut o prima reacție, dupa ce Florin Ristei a anunțat ca s-au desparțit. Fosta logodnica a artistului a publicat un mesaj cu subințeles. Iata ce a postat fosta partenera a celebrului cantareț pe rețelele de socializare!

Florin Ristei, de urgența la spital. Cu ce probleme de sanatate s-a confruntat cantarețul: „Era sa mor. M-a luat un leșin”

09:26, 19.02.2024 - Florin Ristei nu a trecut prin cea mai buna perioada din voata lui in utlimul timp. Cunsocutul cantareț de la noi s-a confruntat cu probleme serioase de sanatate, motiv pentru care a ajuns de urgența la spital. Iata prin ce a trecut Florin Ristei in ultima perioada!

Maluma va deveni tata pentru prima oara. Marturisirile artistului și cum se va numi copilul VIDEO

14:26, 12.02.2024 - Cantarețul columbian Maluma, in varsta de 30 de ani, va deveni tata pentru prima oara. El a vorbit deschis despre faptul ca așteapta sa-și țina in brațe copilul in timpul pre-show-ului E! Live from the Red Carpet.


Ce parere ai despre aceasta stire?