Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cu pistolul și toporul, muniții, cuțite și o dronă, s-au pornit în Moldova: Un polonez și doi ucraineni, prinși la frontieră.

Publicat:

Un polonez și doi ucraineni au fost depistați la frontiera moldo-ucraineana cu un pistol și alte muniții fara acte de proveniența și deținere. Cazul a fost inregistrat in seara zilei de ieri, 16 septembrie, la ora 21:40, in PTF Palanca-Maiaki-Udobnoe, pe sensul de intrare in țara.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

(foto) Aglomerație la frontiera cu Ucraina, pe ambele direcții de deplasare: Au fost deschise toate pistele de control

17:25, 14.05.2024 - Poliția de Frontiera informeaza ca PTF comun Palanca-Maiaki-Udobnoe inregistreaza trafic intensiv pe ambele direcții de circulație. Cele patru autoritați de frontiera și vamale din Moldova și Ucraina activeaza in regim sporit.

Prezența militarilor Ucraineni in Moldova stirnește ingrijorare. Ce spune Poliția de Frontiera

14:05, 11.04.2024 - Un grup de soldați și ofițeri ucraineni, care au fost observați recent la Ungheni, au stirnit ingrijorari printre cetațenii moldoveni dupa ce un filmuleț cu ei a fost publicat pe rețelele de socializare, anunța Noi.md Prezența lor a devenit rapid un subiect de discuție in Parlamentul R. Moldova. In…

Ar fi achitat mii de dolari pentru a ajunge in Moldova: 16 ucraineni, prinși de polițiștii de frontiera

18:05, 05.04.2024 - 16 cetațeni din Ucraina au incercat sa treaca ilegal frontiera moldo-ucrainena, in zona de sud a țarii, in ultimele 72 de ore. Strainii au fost documentați de oamenii legii și au comunicat ca, pentru a ajunge in Moldova ar fi achitat in Ucraina sume de la 5 mii pana la 9 mii de dolari fiecare. Incidentele…

Agent de paza din Galati, amenintat cu pistolul. Scandalul ar fi pornit de la o parcare neregulamentara / Video

18:35, 03.04.2024 - Agent de paza din Galati, amenintat cu pistolul. Scandalul ar fi pornit de la o parcare neregulamentara / VideoUn agent de paza de la un mall din Galati a fost amenintat cu un pistol cu gloante de cauciuc de catre un barbat, dupa o altercatie care ar fi pornit de la o parcare neregulamentara.Potrivit…

(video) Zece ucraineni au achitat 80 de mii de euro pentru a intra in Moldova, dar au fost prinși: Organizatorul, reținut la 500 metri de frontiera

20:55, 29.03.2024 - Angajații Poliției de Frontiera au raportat un caz de trecere ilegala a frontierei moldo-ucrainene, cu documentarea a 10 cetațeni din Ucraina. Incidentul a avut loc in data de 24 martie, in zona de responsabilitate a Sectorului Poliției de Frontiera Ocnița.

A ascuns o arma pneumatica printre bagaje și s-a pornit acasa: Un șofer din Moldova, oprit la intrarea in țara

14:21, 26.03.2024 - Un barbat din Moldova a fost prins la intrarea in țara cu o arma pneumatica, pe care a ascuns-o printre bagaje. Potrivit Poliției de Frontiera, acesta s-a prezentat la control in punctul de trecere a frontierei Leușeni, aflandu-se la volanul unui microbuz care revenea din Germania.

Un polițist de frontiera a denunțat un caz de corupere: Pentru ce a vrut sa dea mita un ucrainean

15:55, 22.03.2024 - Un cetațean al Ucrainei a incercat sa dea mita unui polițist de frontiera, pentru ca acesta sa „nu observe” lipa ștampilei de intrare in țara din pașaport. Cazul a aut loc la punctul de trecere a frontierei Leușeni, iar barbatul strain incerca sa ajunga in Romania.

In calitate de pasager, dar cu un permis fals in geanta: Un cetațean strain, prins cu actul fals la ieșirea din țara

11:35, 11.03.2024 - Un cetațean al Republicii Armenia, in varsta de 31 de ani, a fost prins de polițiștii de frontiera la ieșirea din Moldova cu un permis de conducere falsificat. Cazul a avut loc la vama Tudora, conform responsabililor de la Frontiera.


Ce parere ai despre aceasta stire?