Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cu ce se droghează arădenii?

Publicat:

Raportul Național privind situația drogurilor din Romania 2021 arata un adevar trist: Aradul se afla pe lista scurta a județelor in ceea ce privește numarul persoanelor consumatoare de NSP (n.r. noile substanțe psihoactive) care ajung la spital.

Citeste articolul mai departe pe aradon.ro…  

Sursa articol: aradon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Județul din Romania care cuprinde 55 de obiective turistice fotografiate 3D, in finala la „Destinația anului in 2024”

09:40, 14.05.2024 - Aradul este finalist la categoria „Cea mai buna campanie de promovare” in cadrul proiectului „Destinația anului in 2024”. Turul virtual al județului cuprinde 55 de obiective turistice fotografiate 3D.

Timisoreanca Antonia Ioana Balcu merge in China la Olimpiada interdisciplinara Stiințele Pamantului

10:05, 13.05.2024 - Performanta deosebita pentru invatamantul timisean. Antonia Ioana Balcu, eleva la Liceul Teoretic „Grigore Moisil” Timișoara, a fost selecționata in lotul internațional care va reprezenta Romania in China. In weekend, Aradul a fost gazda unei competitii scolare inedite: Olimpiada Nationala Interdisciplinara…

Locul din Romania unde pot fi descoperite secretele tehnologice ale celui mai puternic imperiu din istoria omenirii

10:10, 23.04.2024 - Aradul gazduiește spectaculoasa expoziție internaționala „Imperiul Roman. Tehnologia invingatorilor”. Exponatele reprezinta mașinarii inovatoare folosite in lupta de romani in perioada de maxima glorie a imperiului.

Florin Dragan, rectorul UPT: „Conurbația Timișoara-Arad ar trebui sa fie una dintre temele principale ale dezbaterii electorale de la aceste alegeri locale, atat la nivel județean, cat și la nivelul celor doua municipalitați”

11:20, 18.04.2024 - • Daca in anii 2000, Timișoara și Aradul au insemnat o importanta poarta de intrare a investițiilor straine in Romania, in ultimii ani, alte orașe, de nivel similar, au recuperat diferența, iar unele dintre ele au trecut in fața; • Proiectul conurbației nu este unul nou, dar niciodata nu a fost tratat…

Adrian Wiener: „De 20 de ani, Aradul este furat in timp ce aradenii saracesc” (P)

19:11, 12.04.2024 - De 20 de ani, Aradul este furat in timp ce aradenii saracesc. Odata cu zecile de milioane de euro disparute din bugetele primariei, ne sunt... The post Adrian Wiener: „De 20 de ani, Aradul este furat in timp ce aradenii saracesc” (P) appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Povestea unuia dintre titanii scrisului istoric din Romania. A publicat o opera monumentala, de peste 6.000 de pagini

13:00, 04.04.2024 - Aradul a avut unul dintre titanii scrisului istoric din Romania. Este vorba despre Teodor V. Pacațian, nascut in localitatea aradeana Ususau, care a lasat posteritații zeci de volume istorice.

negociaza dur cu PNL și PSD, dar a impus o condiție ‘speciala'(Surse)

10:55, 30.03.2024 - Una dintre marile mize ale coaliției a devenit Primaria Arad. In prezent, primarul Calin Bibarț este la PNL, dar negociaza in paralel și o posibila trecere la PSD. Surse din PSD și PNL ne-au precizat ca Bibarț ar fi pus o ”condiție speciala” pentru a-și alege partidul. Conform acestor surse, Bibarț…

Paula Seling va canta la o gala de elita din vestul țarii. Premiile poarta numele unor personalitați care provin din comunitate VIDEO

12:45, 13.03.2024 - Aradul este județul din Romania care iși premieaza elitele. Totul in cadrul unei gale de excepție care o are ca invitata pe Paul Seling. Este vorba despre Gala Elitelor Aradene, aflata la a treia ediție.


Ce parere ai despre aceasta stire?